Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Stoenești Spin Of Terrible Winds
Normal Tactiek modificata
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.3 gemiddelde waardering 53.1
poor Schieten weak
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Root zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel. Neguţescu probeert de bal aan de voet te houden. Valerie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall speelt de bal door. Cossey is nu in balbezit. Cossey geeft de bal voor. Rynning kopt de bal weg. Rodríguez Antón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Chişcanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Root met de inworp. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Stoenești 38%, Spin Of Terrible Winds 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viitorul Stoenești - Spin Of Terrible Winds 0:0

56e minuut.
Bustei probeert naar een medespeler te passen. Rynning is nu in balbezit. Moldovan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moldovan krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal in één keer door. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón bokst de bal weg.

71e minuut.
Rodríguez Antón speelt de bal door. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Root bereikt de bal nog maar net als eerste. Root haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rodríguez Antón trapt de bal weg. Mureşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel. Valerie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Stoenești - Spin Of Terrible Winds 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Stoenești 57%, Spin Of Terrible Winds 43%.
Viitorul Stoenești - Spin Of Terrible Winds 0:1