Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 637
Spin Of Terrible Winds Viitorul Stoenești
modificata Tactiek Normal
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu geeft de bal voor. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan passt de bal met de wreef. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:1

6e minuut.
Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... McCaig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Chadwick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:2

10e minuut.
Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu speelt de bal door. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Chadwick werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
McCaig bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu onderschept slim de pass. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Chadwick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:3

16e minuut.
Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu geeft de bal voor. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu schiet op doel. Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:4

19e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu passt de bal zonder na te denken. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:5

22e minuut.
Chişcanu passt de bal met de wreef. Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chadwick met een harde bal richting middenveld. Bustei rent richting de bal. Bustei speelt de bal door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lutuc kopt de bal weg. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moldovan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu schiet op doel. Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:6

32e minuut.
Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu speelt de bal door. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:7

34e minuut.
Mihuţ met een snelle inworp. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu passt de bal zonder na te denken. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chadwick trapt de bal weg. Bustei kopt de bal weg. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gociu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bustei de bal onder controle te krijgen. Lutuc is nu in balbezit. Lutuc probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sandberg is nu in balbezit. Sandberg geeft een hoge lob. Allinson kopt de bal weg. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Doeltrap. Chadwick trapt de bal weg van het doel. Dumitraşcu kopt de bal weg. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 78%, Viitorul Stoenești 22%.
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:8

54e minuut.
Gheorghiu passt de bal met de wreef. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ passt de bal in één keer door. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu schiet op doel. Chadwick bokst de bal weg.

55e minuut.
Chişcanu passt de bal zonder na te denken. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei passt de bal in één keer door. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dumitraşcu speelt de bal door. Chişcanu speelt de bal door. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu schiet op doel. Chadwick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:9

60e minuut.
Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu met een sublieme pass. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chadwick met een harde bal richting middenveld. Dumitraşcu kopt de bal weg. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Chadwick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cossey met een sublieme pass. Daar is Caeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caeiro geeft een lange en hoge pass. Allinson rent richting de bal. Allinson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Moldovan passt de bal met de wreef. Sanches probeert de bal aan de voet te houden. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihuţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu geeft een hoge lob. Moldovan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Moldovan onderschept slim de pass. Moldovan speelt de bal door. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:10

82e minuut.
Moldovan is nu in balbezit. Moldovan geeft de bal voor. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Gheorghiu is nu in balbezit. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu schiet op doel. Chadwick werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Rynning geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gociu de bal. Gociu geeft een lange en hoge pass. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:11

89e minuut.
Allinson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Root de bal. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 84%, Viitorul Stoenești 16%.
Spin Of Terrible Winds - Viitorul Stoenești 0:12