Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1015
Spin Of Terrible Winds FC Titulescu
modificata Tactiek Normal
30% Balbezit 70%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 23.9
unsatisfactory Schieten average
average Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
McCaig rent richting de bal. Profire onderschept slim de pass. Profire probeert naar een medespeler te passen. Armeanca rent richting de bal. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Antón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
McCaig onderschept slim de pass. McCaig passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Argeşeanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sanches kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gabrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Antón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Sanches rent richting de bal. Profire onderschept slim de pass. Profire passt de bal zonder na te denken. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire rent richting de bal. Armeanca rent richting de bal. Profire is nu in balbezit. Profire draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC Titulescu 0:1

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Argeşeanu neemt de hoekschop. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC Titulescu 0:2

20e minuut.
Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantea krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Agăt probeert naar een medespeler te passen. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian speelt de bal door. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Antón bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Armeanca de bal. McCaig rent richting de bal. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca schiet op doel. Rodríguez Antón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Gabrian met de inworp. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire schiet op doel. Na een snelle pass probeert McCaig de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 87%, FC Titulescu 13%.
Spin Of Terrible Winds - FC Titulescu 0:2

48e minuut.
Stordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stordal passt de bal in één keer door. Argeşeanu met een sublieme pass. Profire rent richting de bal. Profire schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC Titulescu 0:3

52e minuut.
Profire rent richting de bal. Profire passt de bal zonder na te denken. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca schiet op doel. Rodríguez Antón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gheţea geeft de bal voor. Sanches is nu in balbezit. Profire verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón bokst de bal weg.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gabrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Argeşeanu kopt de bal weg. Profire is nu in balbezit. Profire passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC Titulescu 0:4

70e minuut.
Pantea speelt de bal door. Profire heeft problemen om de bal te vangen. Profire probeert naar een medespeler te passen. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 71%, FC Titulescu 29%.
Spin Of Terrible Winds - FC Titulescu 0:4