Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Tester 23 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2946
Tester 23 NEC Bucharest
4-4-2 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Petrache rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiacu. Petrache raakt geblesseerd tijdens het duel. Urzică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Silveanu geeft een lange en hoge pass. Petrache kopt de bal weg. Căpraru rent richting de bal. Troncea verovert de bal door een tackle van achteren. Troncea draait met de bal, schiet en ... Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Moşneguţu de bal. Paul is nu in balbezit. Paul passt de bal in één keer door. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Ghica de bal. Stoica is nu in balbezit. Stoica passt de bal met de wreef. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Milin begaat een overtreding. Chiacu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiacu met een snel genomen vrije trap. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - NEC Bucharest 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 72%, NEC Bucharest 28%.
Tester 23 - NEC Bucharest 0:1

49e minuut.
Papadopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadopol geeft een lange en hoge pass. Măgureanu kopt de bal weg. Veseliu kan de bal niet met de borst controleren. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 57%, NEC Bucharest 43%.
Tester 23 - NEC Bucharest 0:1