Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4165
Spin Of Terrible Winds FC RaulRamon
modificata Tactiek florin2
35% Balbezit 65%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 49.8
tragic Schieten outstanding
tragic Passen very good
tragic Verdedigen average


1e minuut.
Allinson is nu in balbezit. Yaluff onderschept slim de pass. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:1

3e minuut.
Kánoší probeert naar een medespeler te passen. Hanganu speelt de bal door. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:2

5e minuut.
Hanganu passt de bal in één keer door. Onda heeft problemen om de bal te vangen. Onda speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chadwick met een harde bal richting middenveld. Johannson kopt de bal weg. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:3

7e minuut.
Root passt de bal met de wreef. Chadwick heeft problemen om de bal te vangen. Chadwick probeert naar een medespeler te passen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel. Chadwick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Hanganu is nu in balbezit. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:4

13e minuut.
Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda passt de bal in één keer door. Yaluff rent richting de bal. Yaluff schiet op doel. Chadwick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:5

15e minuut.
Johannson rent richting de bal. Johannson passt de bal zonder na te denken. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:6

16e minuut.
McCaig bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff onderschept slim de pass. Yaluff speelt de bal door. Onda rent richting de bal. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:7

18e minuut.
Chadwick geeft een lange en hoge pass. Johannson geeft de bal voor. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:8

20e minuut.
Yaluff speelt de bal door. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu geeft de bal voor. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:9

22e minuut.
Johannson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Onda de bal. Onda met een sublieme pass. Yaluff rent richting de bal. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:10

23e minuut.
Johannson probeert naar een medespeler te passen. Hanganu speelt de bal door. Daar is Yaluff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. Chadwick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:11

24e minuut.
Inworp. Kánoší met een snelle inworp. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. Chadwick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:12

26e minuut.
Johannson met een snelle inworp. Onda is nu in balbezit. Onda geeft een hoge lob. Kánoší rent richting de bal. Kánoší draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:13

28e minuut.
Johannson heeft problemen om de bal te vangen. Johannson passt de bal in één keer door. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Johannson passt de bal met de wreef. Onda is nu in balbezit. Onda geeft de bal voor. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Sanches, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onda is nu in balbezit. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:14

31e minuut.
Yaluff onderschept slim de pass. Yaluff passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Onda de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... Chadwick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:15

33e minuut.
McCaig geeft de bal voor. Kánoší rent richting de bal. Kánoší met een sublieme pass. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Chadwick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kánoší is nu in balbezit. Kánoší geeft een lange en hoge pass. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel. Chadwick probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Webster is nu in balbezit. Johannson verovert de bal door een tackle van achteren. Johannson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hanganu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Yaluff krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Johannson kopt de bal weg. Onda met een sublieme pass. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:16

40e minuut.
Hanganu heeft problemen om de bal te vangen. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Onda heeft problemen om de bal te vangen. Onda schiet op doel. Chadwick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:17

43e minuut.
Hanganu rent richting de bal. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... Chadwick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:18

44e minuut.
Sanches geeft een hoge lob. Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson passt de bal met de wreef. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 92%, FC RaulRamon 8%.
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:19

46e minuut.
Onda probeert naar een medespeler te passen. Johannson is nu in balbezit. Johannson passt de bal met de wreef. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:20

49e minuut.
Chadwick trapt de bal weg. Hanganu kopt de bal weg. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel. Chadwick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:21

51e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. McCaig rent richting de bal. Onda onderschept slim de pass. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:22

52e minuut.
Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson speelt de bal door. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Kánoší de bal. Kánoší passt de bal in één keer door. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:23

56e minuut.
Onda is nu in balbezit. Onda speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:24

57e minuut.
Yaluff speelt de bal door. Kánoší bereikt de bal nog maar net als eerste. Kánoší met een sublieme pass. Onda heeft problemen om de bal te vangen. Onda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Olivian met een sublieme pass. Johannson heeft problemen om de bal te vangen. Johannson met een sublieme pass. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:25

61e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson onderschept slim de pass. Johannson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Onda de bal. Onda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hanganu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Johannson de bal. Johannson met een sublieme pass. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:26

63e minuut.
McCaig geeft de bal voor. Klungelig pakt Kánoší de bal. Kánoší passt de bal in één keer door. Onda rent richting de bal. Onda passt de bal zonder na te denken. Chadwick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Onda heeft problemen om de bal te vangen. Onda passt de bal met de wreef. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:27

66e minuut.
Root passt de bal zonder na te denken. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff geeft een hoge lob. Hanganu rent richting de bal. Hanganu met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Olivian met een sublieme pass. Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson passt de bal in één keer door. Onda rent richting de bal. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:28

71e minuut.
Johannson geeft een lange en hoge pass. McCaig kopt de bal weg. Onda speelt de bal door. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:29

73e minuut.
Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal in één keer door. Woods bereikt de bal nog maar net als eerste. Kánoší verovert de bal door een tackle van achteren. Kánoší speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kánoší rent richting de bal. Kánoší passt de bal zonder na te denken. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:30

75e minuut.
Root speelt de bal door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda verovert de bal door een tackle van achteren. Onda draait met de bal, schiet en ... Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hanganu kopt de bal weg. Onda rent richting de bal. Onda probeert naar een medespeler te passen. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:31

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kánoší met de inworp. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Onda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:32

81e minuut.
Kánoší speelt de bal door. Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson met een sublieme pass. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Chadwick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ... Chadwick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:33

83e minuut.
Kánoší met een sublieme pass. Hanganu met een sublieme pass. Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:34

86e minuut.
Johannson passt de bal in één keer door. Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onda speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kánoší bereikt de bal nog maar net als eerste. Kánoší haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
McCaig geeft de bal voor. Johannson probeert naar een medespeler te passen. Kánoší speelt de bal door. Johannson rent richting de bal. Johannson met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onda is nu in balbezit. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:35

89e minuut.
Olivian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ugrčić komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu met een sublieme pass. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. Chadwick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:36

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 88%, FC RaulRamon 12%.
Spin Of Terrible Winds - FC RaulRamon 0:36