Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asceții Nemțeni Spin Of Terrible Winds
Normal Tactiek modificata
67% Balbezit 33%
15% Spel op eigen helft 85%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten hopeless
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen tragic


9e minuut.
Stamatoiu met een sublieme pass. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu speelt de bal door. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Spin Of Terrible Winds 1:0

12e minuut.
Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall geeft een lange en hoge pass. Ursu kopt de bal weg. Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Pintilei schiet op doel. Rush bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Spin Of Terrible Winds 2:0

15e minuut.
Vârtejaru neemt vlug de vrije trap. Marshall kopt de bal weg. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel. Rush maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu geeft een lange en hoge pass. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Spin Of Terrible Winds 3:0

29e minuut.
Ursu rent richting de bal. Ursu geeft een hoge lob. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Dobrotă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă passt de bal zonder na te denken. Pintilei rent richting de bal. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. Rush maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is McCaig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru passt de bal zonder na te denken. Ursu rent richting de bal. Ursu schiet op doel. Rush kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pintilei rent richting de bal. Pintilei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Spin Of Terrible Winds 4:0

41e minuut.
Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru passt de bal in één keer door. Ursu rent richting de bal. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Spin Of Terrible Winds 5:0

44e minuut.
Mardan passt de bal zonder na te denken. Daar is Sanches, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanches passt de bal in één keer door. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu speelt de bal door. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asceții Nemțeni 10%, Spin Of Terrible Winds 90%.
Asceții Nemțeni - Spin Of Terrible Winds 5:0

48e minuut.
Ursu rent richting de bal. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu is nu in balbezit. Ursu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă geeft een lange en hoge pass. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Rush probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Spin Of Terrible Winds 6:0

52e minuut.
Ursu passt de bal zonder na te denken. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă passt de bal met de wreef. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel. Rush bokst de bal weg. Paal! Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - Spin Of Terrible Winds 7:0

61e minuut.
Ursu is nu in balbezit. Watts is nu in balbezit. Watts probeert naar een medespeler te passen. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Watts onderschept slim de pass. Ursu is nu in balbezit. Watts schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ursu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stamatoiu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ursu onderschept slim de pass. Ursu geeft een lange en hoge pass. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel. Rush maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asceții Nemțeni 20%, Spin Of Terrible Winds 80%.
Asceții Nemțeni - Spin Of Terrible Winds 7:0