Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Zimandcuz Politehnica 1921 Timișoara
433 Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Banu probeert naar een medespeler te passen. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria passt de bal zonder na te denken. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bukovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Maruda de bal. Maruda passt de bal zonder na te denken. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bukovský rent richting de bal. Bukovský passt de bal met de wreef. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda schiet op doel. Savu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:1

9e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu geeft de bal voor. Bukovský speelt de bal door. Maruda is nu in balbezit. Maruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:2

14e minuut.
Mateescu speelt de bal door. Ciocoiu is nu in balbezit. Butcaru begaat een overtreding. Butcaru krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bukovský passt de bal zonder na te denken. Maruda heeft problemen om de bal te vangen. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu rent richting de bal. Banu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grgurić kopt de bal weg. Sessegnon speelt de bal door. Maruda rent richting de bal. Banu is nu in balbezit. Banu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Echeverria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banu kopt de bal weg. Maruda met een sublieme pass. Banu is nu in balbezit. Banu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:3

24e minuut.
Hanefel is nu in balbezit. Hanefel passt de bal met de wreef. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:4

28e minuut.
Bukovský speelt de bal door. Maruda rent richting de bal. Miala rent richting de bal. Maruda verovert de bal door een tackle van achteren. Maruda schiet op doel. Savu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bukovský speelt de bal door. Maruda rent richting de bal. Maruda passt de bal in één keer door. Banu is nu in balbezit. Banu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:5

33e minuut.
Maruda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butcaru kopt de bal weg. Rodrigo geeft de bal voor. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda haalt uit met een fantastische trap. Savu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:6

35e minuut.
Hanefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanefel speelt de bal door. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda rent richting de bal. Maruda haalt uit met een fantastische trap. Savu bokst de bal weg.

37e minuut.
Echeverria onderschept slim de pass. Echeverria met een sublieme pass. Banu rent richting de bal. Banu draait met de bal, schiet en ... Savu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:7

39e minuut.
Negomireanu rent richting de bal. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negomireanu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu schiet op doel. Savu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Zimandcuz 90%, Politehnica 1921 Timișoara 10%.
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:8

50e minuut.
Banu is nu in balbezit. Maruda rent richting de bal. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:9

52e minuut.
Doeltrap. Miala trapt de bal weg. Echeverria kopt de bal weg. Maruda rent richting de bal. Maruda schiet op doel. Savu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Maruda verovert de bal door een tackle van achteren. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda verovert de bal door een tackle van achteren. Maruda haalt uit met een fantastische trap. Savu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:10

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Savu niet meer kan verder spelen. Pantilimon komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mateescu speelt de bal door. Echeverria rent richting de bal. Echeverria passt de bal zonder na te denken. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bukovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Maruda de bal. Maruda speelt de bal door. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu schiet op doel. Pantilimon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pantilimon speelt de bal door. Echeverria kopt de bal weg. Maruda heeft problemen om de bal te vangen. Maruda haalt uit met een fantastische trap. Pantilimon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:11

82e minuut.
Hanefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanefel geeft een lange en hoge pass. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda verovert de bal door een tackle van achteren. Maruda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grgurić rent richting de bal. Grgurić passt de bal met de wreef. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda schiet op doel. Pantilimon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:12

86e minuut.
Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocoiu passt de bal zonder na te denken. Hanefel is nu in balbezit. Hanefel geeft de bal voor. Pantilimon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maruda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Zimandcuz 80%, Politehnica 1921 Timișoara 20%.
Inter Zimandcuz - Politehnica 1921 Timișoara 0:12