Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunărea Slatina Politehnica 1921 Timișoara
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 45.3
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen good


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dineţ trapt de bal weg van het doel. Echeverria kopt de bal weg. Daar is Maruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruda schiet op doel. Dineţ bokst de bal weg.

8e minuut.
Bukovský onderschept slim de pass. Bukovský passt de bal zonder na te denken. Bârlea is nu in balbezit. Maruda onderschept slim de pass. Maruda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Domnişoru speelt de bal door. Klungelig pakt Maruda de bal. Rukav is nu in balbezit. Maruda rent richting de bal. Maruda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Maruda kopt de bal weg. Bucşaru rent richting de bal. Domnişoru onderschept slim de pass. Domnişoru geeft een hoge lob. Maruda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Pleşan de bal. Bukovský onderschept slim de pass. Bukovský met een sublieme pass. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maruda controleert de bal met de borst. Maruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 0:2

35e minuut.
Bukovský geeft een lange en hoge pass. Hanefel speelt de bal door. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda haalt uit met een fantastische trap. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 0:3

44e minuut.
Pleşan trapt de bal weg. Echeverria kopt de bal weg. Maruda rent richting de bal. Maruda draait met de bal, schiet en ... Mihoc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunărea Slatina 63%, Politehnica 1921 Timișoara 37%.
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 0:4

48e minuut.
Rukav is nu in balbezit. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukav rent richting de bal. Maruda rent richting de bal. Maruda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru geeft een lange en hoge pass. Maruda is nu in balbezit. Maruda haalt uit met een fantastische trap. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 0:5

54e minuut.
Sessegnon onderschept slim de pass. Sessegnon passt de bal zonder na te denken. Bukovský met een sublieme pass. Maruda rent richting de bal. Maruda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sessegnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessegnon passt de bal zonder na te denken. Domnişoru met een sublieme pass. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 0:6

60e minuut.
Bukovský heeft problemen om de bal te vangen. Bukovský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pleşan de bal. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 0:7

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sessegnon met de inworp. Echeverria probeert naar een medespeler te passen. Maruda is nu in balbezit. Maruda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Echeverria met een sublieme pass. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maruda de bal. Maruda schiet op doel. Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Domnişoru geeft de bal voor. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda passt de bal zonder na te denken. Rukav bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukav draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Udroiu probeert naar een medespeler te passen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan met een sublieme pass. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Deaconu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Tuura probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Tuura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Deaconu controleert de bal met de borst. Paal! Deaconu is nu in balbezit. Deaconu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 1:7

89e minuut.
Rukav is nu in balbezit. Rukav haalt uit met een fantastische trap. Pleşan probeert de bal aan de voet te houden. Maruda rent richting de bal. Maruda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pleşan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domnişoru met een snelle inworp. Rukav is nu in balbezit. Rukav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunărea Slatina 72%, Politehnica 1921 Timișoara 28%.
Dunărea Slatina - Politehnica 1921 Timișoara 1:8