Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: TEATRUL VISELOR
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16842
The best of sokker FC bălteni
antrenament Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Chouchane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouchane speelt de bal door. Seaman is nu in balbezit. Klungelig pakt Seaman de bal. Seaman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berlea. Byers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiţa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gheorghiţă heeft problemen om de bal te vangen. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 1:0

4e minuut.
Fadil probeert naar een medespeler te passen. Metev rent richting de bal. Metev passt de bal in één keer door. Byers rent richting de bal. Byers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 2:0

9e minuut.
Chouchane is nu in balbezit. Chouchane passt de bal met de wreef. Metev probeert naar een medespeler te passen. Seaman is nu in balbezit. Seaman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Fadil probeert naar een medespeler te passen. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman geeft een hoge lob. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers haalt uit met een fantastische trap. Cardei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane passt de bal met de wreef. Byers rent richting de bal. Byers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 3:0

18e minuut.
Byers kopt de bal weg. Metev is nu in balbezit. Metev passt de bal in één keer door. Byers is nu in balbezit. Byers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 4:0

20e minuut.
Fadil is nu in balbezit. Fadil passt de bal zonder na te denken. Seaman heeft problemen om de bal te vangen. Seaman haalt uit met een fantastische trap. Cardei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 5:0

20e minuut.
Spinu speelt de bal door. Klungelig pakt Apostolescu de bal. Byers rent richting de bal. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman haalt uit met een fantastische trap. Cardei bokst de bal weg. Byers is nu in balbezit. Byers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 6:0

23e minuut.
Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil probeert naar een medespeler te passen. Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Seaman rent richting de bal. Seaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 7:0

28e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă met een sublieme pass. Seaman is nu in balbezit. Seaman haalt uit met een fantastische trap. Cardei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 8:0

30e minuut.
Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă passt de bal met de wreef. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fadil met de inworp. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane geeft de bal voor. Byers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Vlahuţă met de inworp. Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Byers heeft problemen om de bal te vangen. Byers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 9:0

36e minuut.
Cardei met een sublieme pass. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Byers rent richting de bal. Byers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Seaman rent richting de bal. Seaman geeft de bal voor. Daar is Predeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seaman geeft een hoge lob. Byers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Ochetan de bal. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă geeft een hoge lob. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vlahuţă probeert naar een medespeler te passen. Metev rent richting de bal. Metev passt de bal met de wreef. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gheorghiţă kopt de bal weg. Seaman is nu in balbezit. Seaman draait met de bal, schiet en ... Cardei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 18%, FC bălteni 82%.
The best of sokker - FC bălteni 10:0

47e minuut.
Daar is Fadil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadil geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă kopt de bal weg. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 11:0

51e minuut.
Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev rent richting de bal. Metev passt de bal zonder na te denken. Byers rent richting de bal. Byers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 12:0

56e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gheorghiţă de bal. Byers is nu in balbezit. Byers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 13:0

58e minuut.
Klungelig pakt Constantin de bal. Chouchane rent richting de bal. Chouchane passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Seaman de bal. Seaman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seaman is nu in balbezit. Seaman schiet op doel. Cardei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 14:0

61e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Vlahuţă met de inworp. Metev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlahuţă heeft problemen om de bal te vangen. Vlahuţă passt de bal zonder na te denken. Chiţa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa geeft een hoge lob. Byers is nu in balbezit. Byers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 15:0

67e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă passt de bal in één keer door. Fadil rent richting de bal. Fadil geeft een hoge lob. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 16:0

69e minuut.
Metev speelt de bal door. Daar is Fadil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadil geeft een hoge lob. Byers rent richting de bal. Byers schiet op doel. Cardei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 17:0

72e minuut.
Inworp. Vlahuţă met een snelle inworp. Constantin is nu in balbezit. Metev onderschept slim de pass. Metev probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cardei trapt de bal weg van het doel. Chouchane kopt de bal weg. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman draait met de bal, schiet en ... Cardei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 18:0

74e minuut.
Chouchane is nu in balbezit. Chouchane geeft een hoge lob. Seaman rent richting de bal. Seaman draait met de bal, schiet en ... Cardei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 19:0

77e minuut.
Fadil speelt de bal door. Seaman is nu in balbezit. Seaman passt de bal zonder na te denken. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 20:0

79e minuut.
Klungelig pakt Chiţa de bal. Constantin rent richting de bal. Constantin passt de bal in één keer door. Seaman is nu in balbezit. Seaman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ciolţea passt de bal zonder na te denken. Atanasiu is nu in balbezit. Chouchane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chouchane krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Predeanu speelt de bal door. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil speelt de bal door. Seaman rent richting de bal. Seaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC bălteni 21:0

85e minuut.
Fadil rent richting de bal. Fadil geeft de bal voor. Chiţa kopt de bal weg. Byers rent richting de bal. Byers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Predeanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fadil met de inworp. Seaman is nu in balbezit. Seaman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 12%, FC bălteni 88%.
The best of sokker - FC bălteni 21:0