Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC bălteni Inter Zimandcuz
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu passt de bal met de wreef. Spinu is nu in balbezit. Spinu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Raicu rent richting de bal. Raicu speelt de bal door. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu schiet op doel. Cardei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Apostolescu is nu in balbezit. Spinu rent richting de bal. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu rent richting de bal. Spinu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC bălteni - Inter Zimandcuz 1:0

33e minuut.
Grumezea rent richting de bal. Grumezea met een sublieme pass. Spinu rent richting de bal. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Miala geeft een hoge lob. Cordeanu is nu in balbezit. Ciolţea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciolţea krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Atanasiu met een sublieme pass. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu passt de bal met de wreef. Spinu is nu in balbezit. Spinu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC bălteni - Inter Zimandcuz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC bălteni 49%, Inter Zimandcuz 51%.
FC bălteni - Inter Zimandcuz 2:0

49e minuut.
Berlea geeft een hoge lob. Inworp. Bendea met een snelle inworp. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu geeft de bal voor. Cardei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cardei trapt de bal weg van het doel. Apostolescu kopt de bal weg. Spinu rent richting de bal. Spinu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Gridean is nu in balbezit. Gridean passt de bal met de wreef. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bendea speelt de bal door. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu passt de bal zonder na te denken. Cordeanu rent richting de bal. Cordeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Predeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu geeft de bal voor. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC bălteni 64%, Inter Zimandcuz 36%.
FC bălteni - Inter Zimandcuz 2:0