Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Constanta Sentinels COVEL FC
Normal Tactiek 3C
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 34.2
unsatisfactory Schieten average
weak Passen adequate
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Simionescu probeert de bal met de borst te controleren. Simionescu speelt de bal door. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Osadici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constanta Sentinels - COVEL FC 0:1

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Enescu de bal onder controle te krijgen. Chiper probeert naar een medespeler te passen. Brescan rent richting de bal. Brescan schiet op doel. Schipor probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiper neemt de hoekschop. Osadici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Chiper geeft een hoge lob. Frăţilă rent richting de bal. Mihliuc rent richting de bal. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Simionescu de bal. Simionescu geeft een hoge lob. Brescan rent richting de bal. Brescan schiet op doel. Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constanta Sentinels - COVEL FC 0:2

25e minuut.
Brescan rent richting de bal. Brescan geeft een hoge lob. Zamfirescu probeert de bal aan de voet te houden. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Enescu trapt de bal weg van het doel. Chiper kopt de bal weg. Brescan is nu in balbezit. Brescan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper passt de bal zonder na te denken. Simionescu rent richting de bal. Simionescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schipor de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constanta Sentinels - COVEL FC 0:3

35e minuut.
Enescu rent richting de bal. Enescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zamfirescu met de inworp. Bădălan geeft een lange en hoge pass. Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan passt de bal in één keer door. Simionescu rent richting de bal. Simionescu schiet op doel. Osadici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Constanta Sentinels - COVEL FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constanta Sentinels 80%, COVEL FC 20%.
Constanta Sentinels - COVEL FC 0:4

55e minuut.
Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu rent richting de bal. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă draait met de bal, schiet en ... Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constanta Sentinels - COVEL FC 0:5

72e minuut.
Buzescu heeft problemen om de bal te vangen. Buzescu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zamfirescu neemt de hoekschop. Frăţilă kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Petrea kopt de bal weg. Daar is Enescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă schiet op doel. Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzescu geeft een hoge lob. Simionescu probeert de bal aan de voet te houden. Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Schipor geeft een hoge lob. Buitenspel voor Beteringhe. Goede buitenspelval van de verdediging. Bădălan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brescan rent richting de bal. Brescan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan speelt de bal door. Daar is Frăţilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frăţilă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constanta Sentinels 75%, COVEL FC 25%.
Constanta Sentinels - COVEL FC 0:5