Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tigers Glorys Constanta Sentinels
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Secară probeert naar een medespeler te passen. Petruţ is nu in balbezit. Lăscărescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lăscărescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lăscărescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Tascău rent richting de bal. Tascău passt de bal met de wreef. Profiş met een sublieme pass. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Hristu passt de bal met de wreef. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ passt de bal zonder na te denken. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Profiş geeft een lange en hoge pass. Butea kopt de bal weg. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers Glorys - Constanta Sentinels 1:0

24e minuut.
Tascău probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secară onderschept slim de pass. Secară probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Schipor de bal. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mihliuc rent richting de bal. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor passt de bal in één keer door. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers Glorys - Constanta Sentinels 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigers Glorys 28%, Constanta Sentinels 72%.
FC Tigers Glorys - Constanta Sentinels 2:0

55e minuut.
Secară met een sublieme pass. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hristu de bal. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Butea rent richting de bal. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel met een sublieme pass. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Buzescu kopt de bal weg. Hristu is nu in balbezit. Hristu speelt de bal door. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers Glorys - Constanta Sentinels 3:0

74e minuut.
Butea rent richting de bal. Beteringhe onderschept slim de pass. Beteringhe passt de bal met de wreef. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel. Doboş bokst de bal weg.

86e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel geeft de bal voor. Profiş kopt de bal weg. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Buzescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş rent richting de bal. Variaş probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers Glorys - Constanta Sentinels 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigers Glorys 29%, Constanta Sentinels 71%.
FC Tigers Glorys - Constanta Sentinels 4:0