Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Constanta Sentinels Chimia Giurgiu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea rent richting de bal. Beteringhe verovert de bal door een tackle van achteren. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Constanta Sentinels - Chimia Giurgiu 1:0

10e minuut.
Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu geeft de bal voor. Manea kopt de bal weg. Cimbru rent richting de bal. Cimbru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru haalt uit met een fantastische trap. Osadici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Grigor probeert naar een medespeler te passen. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu geeft de bal voor. Cimbru rent richting de bal. Cimbru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Honceriu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gherghina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constanta Sentinels 54%, Chimia Giurgiu 46%.
Constanta Sentinels - Chimia Giurgiu 1:0

47e minuut.
Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru rent richting de bal. Cimbru schiet op doel. Osadici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Constanta Sentinels - Chimia Giurgiu 1:1

47e minuut.
Beteringhe probeert naar een medespeler te passen. Grumezea is nu in balbezit. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mirancea is nu in balbezit. Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc passt de bal in één keer door. Beteringhe controleert de bal met de borst. Beteringhe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer probeert naar een medespeler te passen. Manea speelt de bal door. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mirancea is nu in balbezit. Mirancea geeft een lange en hoge pass. Manea kopt de bal weg. Schipor heeft problemen om de bal te vangen. Schipor onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mirancea onderschept slim de pass. Mirancea geeft een lange en hoge pass. Daar is Schipor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru haalt uit met een fantastische trap. Osadici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constanta Sentinels 52%, Chimia Giurgiu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Constanta Sentinels - Chimia Giurgiu 1:1