Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vulturi Constanta Sentinels
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Cioropina heeft problemen om de bal te vangen. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe probeert naar een medespeler te passen. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Tâlvan verovert de bal door een tackle van achteren. Tâlvan met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Honceriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cioropina kopt de bal weg. Mihliuc rent richting de bal. Bălăşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan rent richting de bal. Butulan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tascău kopt de bal weg. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vulturi - Constanta Sentinels 1:0

22e minuut.
Profiş met de inworp. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău geeft een lange en hoge pass. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Vulturi - Constanta Sentinels 1:1

23e minuut.
Butulan speelt de bal door. Bălăşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Tascău begaat een overtreding. Tascău krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cioropina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristinel met de inworp. Tascău is nu in balbezit. Tascău geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Enescu de bal. Bălăşoiu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Buzescu ... Strafschop! Buzescu krijgt een gele kaart. Bălăşoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butulan neemt de penalty, wat een uithaal! Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vulturi - Constanta Sentinels 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vulturi 44%, Constanta Sentinels 56%.
Fc Vulturi - Constanta Sentinels 2:1

47e minuut.
Cioropina met een sublieme pass. Tâlvan rent richting de bal. Tâlvan passt de bal in één keer door. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vulturi - Constanta Sentinels 3:1

54e minuut.
Beteringhe is nu in balbezit. Grozăvescu is nu in balbezit. Beteringhe verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Şuteu bokst de bal weg.

61e minuut.
Honceriu rent richting de bal. Honceriu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banciu met een snelle inworp. Butulan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu probeert naar een medespeler te passen. Butulan is nu in balbezit. Butulan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bălăşoiu rent richting de bal. Butulan is nu in balbezit. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vulturi - Constanta Sentinels 4:1

80e minuut.
Cioropina passt de bal in één keer door. Banciu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schipor de bal. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Buzescu speelt de bal door. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău onderschept slim de pass. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vulturi - Constanta Sentinels 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vulturi 37%, Constanta Sentinels 63%.
Fc Vulturi - Constanta Sentinels 4:2