Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Giurgiu COVEL FC
Normal Tactiek 3C
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten very good
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Mirancea is nu in balbezit. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Diţă is nu in balbezit. Diţă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Diţă is nu in balbezit. Diţă passt de bal in één keer door. Radian is nu in balbezit. Radian haalt uit met een fantastische trap. Mătrăgună probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:1

6e minuut.
Kakios rent richting de bal. Kakios geeft een hoge lob. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:2

7e minuut.
Diţă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Negrilă de bal. Negrilă speelt de bal door. Kakios is nu in balbezit. Kakios passt de bal in één keer door. Mătrăgună bokst de bal weg. Radian rent richting de bal. Radian haalt uit met een fantastische trap. Coteanu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:3

14e minuut.
Coteanu rent richting de bal. Radian onderschept slim de pass. Radian passt de bal met de wreef. Diţă rent richting de bal. Diţă draait met de bal, schiet en ... Mătrăgună verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Manea passt de bal in één keer door. Gorgan rent richting de bal. Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu geeft de bal voor. Negrilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mătrăgună speelt de bal door. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz passt de bal zonder na te denken. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Klungelig pakt Radian de bal. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian verovert de bal door een tackle van achteren. Radian haalt uit met een fantastische trap. Coteanu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Diţă rent richting de bal. Negrilă rent richting de bal. Diţă rent richting de bal. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grigor speelt de bal door. Inworp. Nycz met de inworp. Barbora heeft problemen om de bal te vangen. Barbora geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szolomayer rent richting de bal. Diţă verovert de bal door een tackle van achteren. Diţă passt de bal in één keer door. Radian is nu in balbezit. Radian schiet op doel. Mătrăgună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:4

31e minuut.
Manea passt de bal in één keer door. Mirancea rent richting de bal. Kakios onderschept slim de pass. Kakios geeft een lange en hoge pass. Radian maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Kakios de bal. Kakios geeft een hoge lob. Nycz kopt de bal weg. Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Daar is Kakios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakios probeert naar een medespeler te passen. Barbora probeert naar een medespeler te passen. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian draait met de bal, schiet en ... Mătrăgună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diţă heeft problemen om de bal te vangen. Radian rent richting de bal. Radian schiet op doel. Mătrăgună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:5

38e minuut.
Trâmbiţaş geeft een hoge lob. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă onderschept slim de pass. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Mătrăgună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:6

39e minuut.
Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu geeft de bal voor. Negrilă rent richting de bal. Kakios rent richting de bal. Kakios geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coteanu kopt de bal weg. Kakios rent richting de bal. Kakios geeft een hoge lob. Radian krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Szolomayer speelt de bal door. Barbora rent richting de bal. Negrilă rent richting de bal. Negrilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Giurgiu 83%, COVEL FC 17%.
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:6

47e minuut.
Barbora probeert naar een medespeler te passen. Kakios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios met een sublieme pass. Diţă rent richting de bal. Diţă draait met de bal, schiet en ... Mătrăgună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

48e minuut.
Inworp. Nycz met de inworp. Barbora bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbora geeft een hoge lob. Negrilă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:7

50e minuut.
Grigor met een snelle inworp. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz verovert de bal door een tackle van achteren. Diţă is nu in balbezit. Diţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Galdea passt de bal met de wreef. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu begaat een overtreding. Bratianu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Nycz rent richting de bal. Nycz probeert naar een medespeler te passen. Radian is nu in balbezit. Radian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:8

60e minuut.
Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş passt de bal in één keer door. Grigor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:9

65e minuut.
Diţă met een sublieme pass. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă met een sublieme pass. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Coteanu probeert de bal met de borst te controleren. Diţă rent richting de bal. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian draait met de bal, schiet en ... Mătrăgună probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Lăscărescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mironescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kakios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakios geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radian is nu in balbezit. Radian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:10

70e minuut.
Coteanu geeft de bal voor. Barbora rent richting de bal. Barbora met een sublieme pass. Diţă is nu in balbezit. Diţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:11

73e minuut.
Nycz rent richting de bal. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian geeft een lange en hoge pass. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă geeft de bal voor. Mătrăgună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:12

76e minuut.
Doncu geeft een lange en hoge pass. Grigor kopt de bal weg. Nycz probeert naar een medespeler te passen. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian schiet op doel. Mătrăgună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Radian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diţă rent richting de bal. Diţă passt de bal in één keer door. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel. Mătrăgună bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:13

82e minuut.
Kakios passt de bal met de wreef. Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Diţă rent richting de bal. Diţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kakios speelt de bal door. Mironescu rent richting de bal. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Radian is nu in balbezit. Radian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Giurgiu 86%, COVEL FC 14%.
Chimia Giurgiu - COVEL FC 0:13