Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Giurgiu FC Tigers Glorys
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratianu rent richting de bal. Nichifor begaat een overtreding. Nichifor krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Butea rent richting de bal. Manea onderschept slim de pass. Met opzet legt Udrescu zijn tegenspeler op de grond. Udrescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Manea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galdea met een snel genomen vrije trap. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - FC Tigers Glorys 1:0

38e minuut.
Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristu passt de bal in één keer door. Petruţ rent richting de bal. Petruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimia Giurgiu - FC Tigers Glorys 1:1

43e minuut.
Galdea rent richting de bal. Hristu onderschept slim de pass. Hristu met een sublieme pass. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Giurgiu 46%, FC Tigers Glorys 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimia Giurgiu - FC Tigers Glorys 1:1

54e minuut.
Butea rent richting de bal. Grigor rent richting de bal. Butea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butea krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mătrăgună trapt de bal weg van het doel. Butea kopt de bal weg. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Cimbru kopt de bal weg. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu passt de bal in één keer door. Manea rent richting de bal. Manea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - FC Tigers Glorys 2:1

90e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi passt de bal zonder na te denken. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimia Giurgiu - FC Tigers Glorys 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Giurgiu 68%, FC Tigers Glorys 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimia Giurgiu - FC Tigers Glorys 2:2