Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Otelul Galati FC Gogu1021
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 17.6
redelijk Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ speelt de bal door. Mureşeanu rent richting de bal. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Mureşeanu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Petruţ probeert naar een medespeler te passen. Bârlea kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodosiu de bal. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Crivăţ passt de bal met de wreef. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Teodosiu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 1:0

18e minuut.
Aldea rent richting de bal. Aldea passt de bal met de wreef. Mitrea met een sublieme pass. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Doeltrap. Petruţ met een harde bal richting middenveld. Drăgan kopt de bal weg. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 1:1

33e minuut.
Crivăţ speelt de bal door. Stan is nu in balbezit. Stan passt de bal in één keer door. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea speelt de bal door. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Otelul Galati FC 33%, Gogu1021 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 1:1

48e minuut.
Aldea rent richting de bal. Aldea met een sublieme pass. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 2:1

48e minuut.
Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Venczel is nu in balbezit. Met opzet legt Teodosiu zijn tegenspeler op de grond. Teodosiu krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Silion geeft een hoge lob. Inworp. Ciurea met een snelle inworp. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel. Vălăhuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şerban is nu in balbezit. Şerban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 2:2

52e minuut.
Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crăciun. Stan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bârlea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiper controleert de bal met de borst. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Crivăţ de bal. Crivăţ geeft een hoge lob. Daar is Bogdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 3:2

58e minuut.
Inworp. Mitrea met een snelle inworp. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 4:2

59e minuut.
Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrea met de inworp. Mureşeanu probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szolomayer passt de bal met de wreef. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun met een sublieme pass. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Chiper passt de bal in één keer door. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Petruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 5:2

80e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silion de bal. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vălăhuţă trapt de bal weg van het doel. Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivăţ speelt de bal door. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 6:2

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciurea met een snelle inworp. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Vălăhuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Otelul Galati FC 31%, Gogu1021 69%.
SC Otelul Galati FC - Gogu1021 6:3