Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Străini de Fotbal F.C.Oto
Normal Tactiek otto
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 42
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Trică is nu in balbezit. Larre onderschept slim de pass. Larre geeft de bal voor. Sergeev rent richting de bal. Sergeev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:1

19e minuut.
Larre kopt de bal weg. Sergeev is nu in balbezit. Besio is nu in balbezit. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:2

23e minuut.
Besio schiet op doel. Osmochescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Tobescu de bal onder controle te krijgen. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Larre geeft een lange en hoge pass. Varin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varin passt de bal zonder na te denken. Besio heeft problemen om de bal te vangen. Besio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tobescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:3

26e minuut.
Larre met de inworp. Besio is nu in balbezit. Besio geeft een hoge lob. Sergeev rent richting de bal. Sergeev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Niţă geeft de bal voor. Czeszek kopt de bal weg. Melinte controleert de bal met de borst. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Deaconescu speelt de bal door. Czeszek controleert de bal met de borst. Czeszek geeft een lange en hoge pass. Besio geeft een hoge lob. Sergeev springt en kopt de bal. Osmochescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sergeev controleert de bal met de borst. Osmochescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sergeev controleert de bal met de borst. Sergeev schiet op doel. Osmochescu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Czeszek probeert naar een medespeler te passen. Besio bereikt de bal nog maar net als eerste. Besio passt de bal in één keer door. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Străini de Fotbal 78%, F.C.Oto 22%.
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:4

50e minuut.
Besio rent richting de bal. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Besio probeert naar een medespeler te passen. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Besio verovert de bal door een tackle van achteren. Besio geeft een lange en hoge pass. Sergeev springt en kopt de bal. Osmochescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osmochescu speelt de bal door. Czeszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeszek geeft een lange en hoge pass. Besio rent richting de bal. Besio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Frattoli met een sublieme pass. Besio is nu in balbezit. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Besio is nu in balbezit. Besio haalt uit met een fantastische trap. Paal! Osmochescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Besio speelt de bal door. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:5

60e minuut.
Sergeev rent richting de bal. Besio bereikt de bal nog maar net als eerste. Besio passt de bal zonder na te denken. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osmochescu trapt de bal weg van het doel. Czeszek kopt de bal weg. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Osmochescu met een harde bal richting middenveld. Czeszek rent richting de bal. Czeszek geeft een lange en hoge pass. Sergeev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Frattoli is nu in balbezit. Frattoli passt de bal zonder na te denken. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:6

65e minuut.
Czeszek verovert de bal door een tackle van achteren. Czeszek passt de bal zonder na te denken. Sergeev rent richting de bal. Sergeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:7

70e minuut.
Besio bereikt de bal nog maar net als eerste. Besio geeft een hoge lob. Czeszek kopt de bal weg. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev draait met de bal, schiet en ... Osmochescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:8

77e minuut.
Frattoli speelt de bal door. Ursulescu speelt de bal door. Varin probeert naar een medespeler te passen. Besio rent richting de bal. Besio schiet op doel. Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Barosanu heeft problemen om de bal te vangen. Besio probeert naar een medespeler te passen. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev schiet op doel. Osmochescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:9

81e minuut.
Chiriţă trapt de bal weg. Varin kopt de bal weg. Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Varin speelt de bal door. Sergeev is nu in balbezit. Daar is Besio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergeev rent richting de bal. Sergeev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Trică is nu in balbezit. Trică passt de bal zonder na te denken. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev rent richting de bal. Sergeev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Klungelig pakt Zdebel de bal. Zdebel passt de bal in één keer door. Czeszek met een sublieme pass. Sergeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sergeev is nu in balbezit. Daar is Besio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besio passt de bal met de wreef. Sergeev is nu in balbezit. Sergeev schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Străini de Fotbal 75%, F.C.Oto 25%.
Străini de Fotbal - F.C.Oto 0:9