Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poli AEK INTER falticeni
442 Tactiek men
33% Balbezit 67%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 39.1
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Gămălie met een sublieme pass. Hobai is nu in balbezit. Hobai passt de bal zonder na te denken. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Bertarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarelli met een sublieme pass. Qədirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cardei de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:1

5e minuut.
Bălănescu controleert de bal met de borst. Qədirov verovert de bal door een tackle van achteren. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Dobeş rent richting de bal. Lamka onderschept slim de pass. Lamka passt de bal in één keer door. Crăciunescu rent richting de bal. Crăciunescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Crăciunescu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Nicolau de bal onder controle te krijgen. Gherase rent richting de bal. Gherase draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:2

15e minuut.
Daar is Ciuchină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchină probeert naar een medespeler te passen. Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Crăciunescu rent richting de bal. Crăciunescu schiet op doel. Paal! Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:3

16e minuut.
Crăciunescu verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gherase de bal. Qədirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Qədirov heeft problemen om de bal te vangen. Qədirov passt de bal met de wreef. Gherase speelt de bal door. Crăciunescu rent richting de bal. Crăciunescu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gherase onderschept slim de pass. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu passt de bal in één keer door. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:4

25e minuut.
Gherase rent richting de bal. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Qədirov de bal. Qədirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Qədirov rent richting de bal. Vohryzek rent richting de bal. Vohryzek passt de bal met de wreef. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lamka probeert naar een medespeler te passen. Bertarelli rent richting de bal. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov is nu in balbezit. Qədirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:5

39e minuut.
Qədirov rent richting de bal. Vohryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov rent richting de bal. Qədirov haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:6

44e minuut.
Nicolau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vohryzek met de inworp. Daar is Qədirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qədirov geeft een lange en hoge pass. Cãrbunaru bokst de bal weg. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Şuşoi kopt de bal weg. Vohryzek heeft problemen om de bal te vangen. Qədirov rent richting de bal. Qədirov draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poli AEK 80%, INTER falticeni 20%.
Poli AEK - INTER falticeni 0:7

49e minuut.
Cardei geeft de bal voor. Inworp. Crăciunescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamka geeft een hoge lob. Vohryzek kopt de bal weg. Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gherase rent richting de bal. Gherase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:8

52e minuut.
Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka rent richting de bal. Lamka passt de bal zonder na te denken. Qədirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:9

56e minuut.
Lamka heeft problemen om de bal te vangen. Crăciunescu is nu in balbezit. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:10

61e minuut.
Qədirov is nu in balbezit. Qədirov passt de bal in één keer door. Bertarelli met een sublieme pass. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:11

67e minuut.
Bertarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarelli passt de bal met de wreef. Vohryzek met een sublieme pass. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Qədirov rent richting de bal. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. Cardei probeert de bal aan de voet te houden. Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:12

70e minuut.
Crăciunescu verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunescu passt de bal met de wreef. Qədirov rent richting de bal. Qədirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poli AEK - INTER falticeni 0:13

75e minuut.
Lamka is nu in balbezit. Lamka passt de bal zonder na te denken. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lamka kopt de bal weg. Klungelig pakt Crăciunescu de bal. Crăciunescu passt de bal in één keer door. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Nicolau heeft problemen om de bal te vangen. Bertarelli is nu in balbezit. Bertarelli passt de bal in één keer door. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vohryzek rent richting de bal. Nicolau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vohryzek. Nicolau wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nicolau kan niet meer verder spelen. Rednic komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poli AEK 76%, INTER falticeni 24%.
Poli AEK - INTER falticeni 0:13