Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL BROSTENI FC Baia Sprie
352 Tactiek 1xX v9
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 26.1
average Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Olejok verovert de bal door een tackle van achteren. Olejok geeft de bal voor. Klungelig pakt Mâţea de bal. Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok schiet op doel. Ciora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Barcău kopt de bal weg. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă speelt de bal door. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mulţescu passt de bal zonder na te denken. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ... Vrabie probeert de bal aan de voet te houden. Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - FC Baia Sprie 1:0

21e minuut.
Agăfiţei speelt de bal door. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian passt de bal in één keer door. Olejok rent richting de bal. Olejok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL BROSTENI - FC Baia Sprie 1:1

26e minuut.
Iscru rent richting de bal. Rogozneanu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plesca. Rogozneanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pojar met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - FC Baia Sprie 2:1

32e minuut.
Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian speelt de bal door. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

37e minuut.
Serbanescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iftodi probeert naar een medespeler te passen. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - FC Baia Sprie 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL BROSTENI 38%, FC Baia Sprie 62%.
REAL BROSTENI - FC Baia Sprie 3:1

46e minuut.
Smiorcăilă passt de bal in één keer door. Serbanescu heeft problemen om de bal te vangen. Serbanescu geeft een lange en hoge pass. Rogozneanu kan de bal niet met de borst controleren. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Olivian met een snelle inworp. Mureşan rent richting de bal. Mureşan probeert naar een medespeler te passen. Olejok is nu in balbezit. Olejok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Stamatoiu is nu in balbezit. Mureşan onderschept slim de pass. Mureşan passt de bal met de wreef. Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian geeft de bal voor. Mureşan met een sublieme pass. Barcău rent richting de bal. Barcău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Mureşan kopt de bal weg. Stamatoiu rent richting de bal. Barcău verovert de bal door een tackle van achteren. Barcău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Stamatoiu is nu in balbezit. Barcău verovert de bal door een tackle van achteren. Barcău speelt de bal door. Olejok is nu in balbezit. Olejok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stamatoiu geeft een hoge lob. Inworp. Iscru met de inworp. Mureşan is nu in balbezit. Mureşan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Olivian rent richting de bal. Olivian probeert naar een medespeler te passen. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok rent richting de bal. Olejok draait met de bal, schiet en ... Ciora bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL BROSTENI 54%, FC Baia Sprie 46%.
REAL BROSTENI - FC Baia Sprie 3:1