Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Xct88 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2991
Xct88 Onco Satu Mare
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Ozera is nu in balbezit. Ozera geeft de bal voor. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - Onco Satu Mare 0:1

14e minuut.
Cernat geeft een hoge lob. Beştea is nu in balbezit. Beştea passt de bal zonder na te denken. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Boroi de bal. Ivan is nu in balbezit. Ivan met een sublieme pass. Cernat is nu in balbezit. Cernat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xct88 - Onco Satu Mare 1:1

41e minuut.
Ivan rent richting de bal. Boroi rent richting de bal. Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chiva geeft een lange en hoge pass. Cernat is nu in balbezit. Cernat haalt uit met een fantastische trap. Domide probeert de bal aan de voet te houden. Bojin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - Onco Satu Mare 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xct88 41%, Onco Satu Mare 59%.
Xct88 - Onco Satu Mare 2:1

64e minuut.
Ozera rent richting de bal. Ozera passt de bal in één keer door. Românaş speelt de bal door. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ion onderschept slim de pass. Ion passt de bal in één keer door. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. Ivan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion met een sublieme pass. Klungelig pakt Şuteu de bal. Şuteu speelt de bal door. Ion geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - Onco Satu Mare 3:1

83e minuut.
Podgorean geeft een lange en hoge pass. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Cernat is nu in balbezit. Cernat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - Onco Satu Mare 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xct88 34%, Onco Satu Mare 66%.
Xct88 - Onco Satu Mare 4:1