Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: FC Magura Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3574
FC Magura Xct88
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Moisoiu met de inworp. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu passt de bal met de wreef. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eminescu trapt de bal weg van het doel. Mazilu kopt de bal weg. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ion met een sublieme pass. Klungelig pakt Cernat de bal. Neagoe speelt de bal door. Cernat heeft problemen om de bal te vangen. Cernat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion geeft een lange en hoge pass. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Eminescu trapt de bal weg. Daar is Lovin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazilu speelt de bal door. Pavelescu is nu in balbezit. Ostaşu speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mazilu passt de bal zonder na te denken. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu probeert naar een medespeler te passen. Cernat is nu in balbezit. Cernat draait met de bal, schiet en ... Manu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ion passt de bal zonder na te denken. Daar is Pavelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelescu speelt de bal door. Cernat is nu in balbezit. Cernat schiet op doel. Manu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ostaşu speelt de bal door. Beştea rent richting de bal. Dimitrescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beştea raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavelescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - Xct88 0:1

37e minuut.
Ion rent richting de bal. Mazilu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu passt de bal zonder na te denken. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Magura - Xct88 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magura 55%, Xct88 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Magura - Xct88 1:1

62e minuut.
Lovin is nu in balbezit. Mazilu is nu in balbezit. Lovin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lovin krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mazilu heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neagoe. Pavelescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pavelescu kan niet meer verder spelen. Ivan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dimitrescu geeft de bal voor. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan schiet op doel. Eminescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - Xct88 2:1

81e minuut.
Honceriu met de inworp. Lovin geeft een lange en hoge pass. Ivan kopt de bal weg. Cernat rent richting de bal. Cernat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lovin rent richting de bal. Lovin geeft een hoge lob. Cernat rent richting de bal. Cernat draait met de bal, schiet en ... Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Magura - Xct88 2:2

86e minuut.
Ivan draait met de bal, schiet en ... Beştea is nu in balbezit. Beştea geeft de bal voor. Cernat heeft problemen om de bal te vangen. Cernat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Şerb de bal. Ivan rent richting de bal. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Şerb de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - Xct88 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magura 53%, Xct88 47%.
FC Magura - Xct88 2:3