Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Pac Pac Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1924
Pac Pac Rapid Campulung
343 Tactiek proba 1
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 31.9
solide Schieten matig
zwak Passen goed
matig Verdedigen slecht


25e minuut.
De Marco is nu in balbezit. Bălăcescu onderschept slim de pass. Bălăcescu geeft een hoge lob. Dzienis maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Hedrén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capoferri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lixăndroiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaidoş komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Baltă geeft de bal voor. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Rapid Campulung 1:0

33e minuut.
Hedrén is nu in balbezit. Hedrén probeert naar een medespeler te passen. Orsi is nu in balbezit. Klungelig pakt Orsi de bal. Orsi draait met de bal, schiet en ... Carambol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pac Pac - Rapid Campulung 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 42%, Rapid Campulung 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pac Pac - Rapid Campulung 1:1

53e minuut.
Baltă speelt de bal door. Daar is Pietrkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Orsi de bal. Orsi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén geeft de bal voor. Klungelig pakt Corbea de bal. Bęben rent richting de bal. Bęben schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Rapid Campulung 1:2

66e minuut.
Chiran geeft de bal voor. Hedrén kopt de bal weg. Pietrkiewicz rent richting de bal. Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Stubiński geeft een lange en hoge pass. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz begaat een overtreding. Fikejz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Październik is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălăcescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dzienis springt en kopt de bal. Stubiński probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Moise is nu in balbezit. Moise passt de bal met de wreef. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rios de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 44%, Rapid Campulung 56%.
Pac Pac - Rapid Campulung 1:2