Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: FC Magura Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4005
FC Magura Fc Londra
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Gostin met de inworp. Mihăileanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obrejan. Mihăileanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea geeft een lange en hoge pass. Dimitrescu kopt de bal weg. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisoiu geeft een hoge lob. Bucerzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Şerb rent richting de bal. Şerb geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dodrescu met de inworp. Pătra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mazilu onderschept slim de pass. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan passt de bal in één keer door. Batelli rent richting de bal. Batelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bucerzan trapt de bal weg. Mazilu kopt de bal weg. Batelli controleert de bal met de borst. Batelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - Fc Londra 1:0

38e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Klungelig pakt Niculae de bal. Dodrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Śmielak probeert naar een medespeler te passen. Moisoiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu geeft de bal voor. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Batelli is nu in balbezit. Batelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magura 32%, Fc Londra 68%.
FC Magura - Fc Londra 1:0

71e minuut.
Ochetan kopt de bal weg. Gostin is nu in balbezit. Mazilu met een sublieme pass. Batelli is nu in balbezit. Batelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Gherghe is nu in balbezit. Gherghe met een sublieme pass. Spătaru is nu in balbezit. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - Fc Londra 2:0

83e minuut.
Niculae geeft een lange en hoge pass. Batelli rent richting de bal. Mihăileanu rent richting de bal. Batelli verovert de bal door een tackle van achteren. Batelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bucerzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bucerzan speelt de bal door. Ochetan controleert de bal met de borst. Ochetan passt de bal met de wreef. Moisoiu rent richting de bal. Moisoiu geeft een hoge lob. Bucerzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gostin rent richting de bal. Mazilu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Obrejan rent richting de bal. Obrejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - Fc Londra 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magura 26%, Fc Londra 74%.
FC Magura - Fc Londra 3:0