Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Xct88 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Xct88 FC BANU
Normal Tactiek incercare
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado speelt de bal door. Pazos probeert naar een medespeler te passen. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Puda is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal in één keer door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Ielcean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Bordeanu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grobon neemt de hoekschop. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Pleşca met een harde bal richting middenveld. Porfyris kopt de bal weg. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pleşca de bal. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Pazos rent richting de bal. Pazos passt de bal in één keer door. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC BANU 0:1

26e minuut.
Pazos passt de bal met de wreef. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC BANU 0:2

44e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado geeft een hoge lob. Pleşca heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC BANU 0:3

45e minuut.
Rochowiak onderschept slim de pass. Puda rent richting de bal. Rochowiak is nu in balbezit. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xct88 79%, FC BANU 21%.
Xct88 - FC BANU 0:3

46e minuut.
Ion is nu in balbezit. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda passt de bal in één keer door. Daar is Rochowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC BANU 0:4

47e minuut.
Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak is nu in balbezit. Pleşca is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC BANU 0:5

60e minuut.
Grobon probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Puda de bal. Puda speelt de bal door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Ielcean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC BANU 0:6

66e minuut.
Wattine is nu in balbezit. Wattine geeft een lange en hoge pass. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel. Bordeanu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC BANU 0:7

70e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal zonder na te denken. Grobon met een sublieme pass. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Pazos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puda is nu in balbezit. Puda passt de bal zonder na te denken. Pazos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boldurescu de bal. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC BANU 0:8

85e minuut.
Bordeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bednarczyk de bal. Bednarczyk kopt de bal weg. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Pazos is nu in balbezit. Pazos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rochowiak de bal onder controle te krijgen. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Ielcean bokst de bal weg. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC BANU 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xct88 71%, FC BANU 29%.
Xct88 - FC BANU 0:9