Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Pac Pac Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2889
Pac Pac Onco Satu Mare
343 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Gaidoş passt de bal zonder na te denken. Daar is Apostol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boroi is nu in balbezit. Apostol verovert de bal door een tackle van achteren. Apostol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ilionescu met een sublieme pass. Ardelean kan de bal niet met de borst controleren. Ardelean met een sublieme pass. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Bojin met een harde bal richting middenveld. Chiran kopt de bal weg. Klungelig pakt Apostol de bal. Apostol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Inworp. Văcăroiu met een snelle inworp. Baltă rent richting de bal. Baltă geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domide heeft problemen om de bal te vangen. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 1:0

19e minuut.
Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Diculescu is nu in balbezit. Baltă onderschept slim de pass. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 2:0

22e minuut.
Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Onciu rent richting de bal. Onciu passt de bal in één keer door. Apostol is nu in balbezit. Apostol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Văcăroiu met de inworp. Diculescu rent richting de bal. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Bojin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 3:0

26e minuut.
Onciu verovert de bal door een tackle van achteren. Onciu passt de bal met de wreef. Ardelean met een sublieme pass. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 4:0

36e minuut.
Chiran passt de bal met de wreef. Văcăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Văcăroiu passt de bal met de wreef. Apostol is nu in balbezit. Apostol passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu geeft de bal voor. Domide kopt de bal weg. Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Onciu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 5:0

42e minuut.
Baltă met een sublieme pass. Daar is Apostol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onciu rent richting de bal. Apostol rent richting de bal. Apostol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Văcăroiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Onciu is nu in balbezit. Onciu schiet op doel. Domide probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 6:0

45e minuut.
Diculescu rent richting de bal. Baltă onderschept slim de pass. Baltă geeft een lange en hoge pass. Onciu is nu in balbezit. Onciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 22%, Onco Satu Mare 78%.
Pac Pac - Onco Satu Mare 7:0

53e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu verovert de bal door een tackle van achteren. Onciu passt de bal met de wreef. Apostol is nu in balbezit. Apostol schiet op doel. Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 8:0

61e minuut.
Baltă rent richting de bal. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran passt de bal in één keer door. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gaidoş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apostol de bal. Apostol met een sublieme pass. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velcu trapt de bal weg. Apostol kopt de bal weg. Onciu rent richting de bal. Onciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bălăcescu onderschept slim de pass. Bălăcescu geeft de bal voor. Beştea controleert de bal met de borst. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bojin trapt de bal weg van het doel. Văcăroiu kan de bal niet met de borst controleren. Văcăroiu speelt de bal door. Onciu is nu in balbezit. Onciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Baltă geeft een lange en hoge pass. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol haalt uit met een fantastische trap. Domide probeert de bal aan de voet te houden. Bojin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 9:0

72e minuut.
Chiva speelt de bal door. Ozera heeft problemen om de bal te vangen. Onciu rent richting de bal. Onciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft een hoge lob. Onciu rent richting de bal. Onciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 10:0

78e minuut.
Chiva onderschept slim de pass. Gaidoş onderschept slim de pass. Gaidoş geeft de bal voor. Apostol rent richting de bal. Apostol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Boroi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă onderschept slim de pass. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Onciu is nu in balbezit. Onciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 11:0

82e minuut.
Ardelean is nu in balbezit. Ardelean geeft een lange en hoge pass. Onciu kopt de bal weg. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bojin trapt de bal weg van het doel. Gaidoş kopt de bal weg. Onciu is nu in balbezit. Apostol rent richting de bal. Apostol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 12:0

85e minuut.
Onciu onderschept slim de pass. Onciu probeert naar een medespeler te passen. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol haalt uit met een fantastische trap. Bojin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 13:0

86e minuut.
Podgorean geeft een hoge lob. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Onciu rent richting de bal. Onciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - Onco Satu Mare 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 23%, Onco Satu Mare 77%.
Pac Pac - Onco Satu Mare 14:0