Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: FC Magura Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2729
FC Magura FC Arad
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Niculae passt de bal zonder na te denken. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal met de wreef. Batelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Batelli schiet op doel. Murgoci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Petschovschi de bal. Batelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Batelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batelli verovert de bal door een tackle van achteren. Batelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mazilu heeft problemen om de bal te vangen. Batelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie rent richting de bal. Batelli onderschept slim de pass. Batelli haalt uit met een fantastische trap. Murgoci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Batelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Batelli passt de bal met de wreef. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ... Murdzak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - FC Arad 1:0

19e minuut.
Pascu met een sublieme pass. Guşiţă rent richting de bal. Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Horodinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Batelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Batelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Batelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niculae de bal. Carp maakt een afschuwelijke overtreding. Carp krijgt een gele kaart. Niculae is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avrigeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Batelli is nu in balbezit. Batelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - FC Arad 2:0

28e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan met een sublieme pass. Batelli rent richting de bal. Batelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Atasie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazilu rent richting de bal. Mazilu geeft een hoge lob. Murgoci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - FC Arad 3:0

43e minuut.
Avrigeanu is nu in balbezit. Carp onderschept slim de pass. Carp geeft de bal voor. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă schiet op doel. Manu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magura 40%, FC Arad 60%.
FC Magura - FC Arad 3:0

47e minuut.
Iordache is nu in balbezit. Moisoiu onderschept slim de pass. Moisoiu passt de bal met de wreef. Batelli rent richting de bal. Batelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Manu speelt de bal door. Moisoiu is nu in balbezit. Moisoiu geeft een hoge lob. Batelli rent richting de bal. Batelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Obrejan met een sublieme pass. Batelli rent richting de bal. Batelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - FC Arad 4:0

63e minuut.
Pascu passt de bal met de wreef. Lovin kan de bal niet met de borst controleren. Pascu met een sublieme pass. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Niculae geeft de bal voor. Horodinca heeft problemen om de bal te vangen. Batelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Batelli draait met de bal, schiet en ... Murgoci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - FC Arad 5:0

68e minuut.
Carp speelt de bal door. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan maakt een afschuwelijke overtreding. Ochetan krijgt een gele kaart. Guşiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lovin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Horodinca rent richting de bal. Horodinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - FC Arad 5:1

71e minuut.
Lovin rent richting de bal. Lovin geeft de bal voor. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mazilu onderschept slim de pass. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Murdzak heeft problemen om de bal te vangen. Batelli is nu in balbezit. Batelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - FC Arad 6:1

82e minuut.
Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu passt de bal zonder na te denken. Batelli rent richting de bal. Batelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Murdzak rent richting de bal. Batelli verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Petschovschi ... Strafschop! Petschovschi krijgt een gele kaart. Batelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazilu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - FC Arad 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magura 37%, FC Arad 63%.
FC Magura - FC Arad 7:1