Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: FC BANU Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12146
FC BANU FC Magura
incercare Tactiek 442
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 32.6
formidable Schieten adequate
good Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Francis passt de bal in één keer door. Batelli rent richting de bal. Met opzet legt Jelonkowski zijn tegenspeler op de grond. Jelonkowski krijgt een gele kaart. Batelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazilu met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak passt de bal met de wreef. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka schiet op doel. Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 1:0

7e minuut.
Pijawka heeft problemen om de bal te vangen. Pijawka geeft de bal voor. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel. Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Ostaşu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 2:0

12e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak passt de bal met de wreef. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka schiet op doel. Manu bokst de bal weg.

13e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Ostaşu met een sublieme pass. Klungelig pakt Grobon de bal. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Manu niet meer kan verder spelen. Ogăraru komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 3:0

22e minuut.
Porfyris geeft de bal voor. Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Batelli is nu in balbezit. Batelli haalt uit met een fantastische trap. Yandımoğlu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pazos speelt de bal door. Pijawka rent richting de bal. Pijawka geeft een lange en hoge pass. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel. Ogăraru bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobon verovert de bal door een tackle van achteren. Grobon speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Ochetan de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal in één keer door. Pijawka kan de bal niet met de borst controleren. Pijawka haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel. Ogăraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 4:0

43e minuut.
Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Porfyris bereikt de bal nog maar net als eerste. Porfyris geeft een hoge lob. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 32%, FC Magura 68%.
FC BANU - FC Magura 4:0

50e minuut.
Batelli kan de bal niet met de borst controleren. Wattine rent richting de bal. Wattine probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 5:0

52e minuut.
Grobon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimitrescu. Grobon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grobon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rochowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 6:0

54e minuut.
Ochetan speelt de bal door. Grobon met een sublieme pass. Rochowiak rent richting de bal. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel. Ostaşu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 7:0

60e minuut.
Delgado speelt de bal door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru bokst de bal weg.

61e minuut.
Pazos geeft een lange en hoge pass. Grobon rent richting de bal. Grobon passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Rochowiak is nu in balbezit. Ostaşu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostaşu krijgt een gele kaart. Rochowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Grobon komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 8:0

66e minuut.
Bednarczyk is nu in balbezit. Batelli onderschept slim de pass. Jelonkowski rent richting de bal. Batelli onderschept slim de pass. Batelli schiet op doel. Yandımoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Batelli rent richting de bal. Batelli haalt uit met een fantastische trap. Yandımoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 8:1

69e minuut.
Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren. Pijawka geeft een hoge lob. Grobon speelt de bal door. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 9:1

70e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan passt de bal met de wreef. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. Ogăraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 10:1

71e minuut.
Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Şerb de bal. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 11:1

74e minuut.
Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Pijawka rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ostaşu ... Strafschop! Pijawka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Delgado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ogăraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 12:1

77e minuut.
Pazos probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak speelt de bal door. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 13:1

81e minuut.
Pijawka passt de bal met de wreef. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobon onderschept slim de pass. Grobon geeft een lange en hoge pass. Rochowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Francis kan de bal niet met de borst controleren. Niculae rent richting de bal. Niculae geeft een lange en hoge pass. Batelli probeert de bal met de borst te controleren. Porfyris is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pazos rent richting de bal. Pazos passt de bal in één keer door. Pijawka rent richting de bal. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - FC Magura 14:1

89e minuut.
Porfyris met een sublieme pass. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren. Pijawka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 31%, FC Magura 69%.
FC BANU - FC Magura 14:1