Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argeșul Mihailesti FcGloriaBuzau
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 31.7
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Predeanu geeft een hoge lob. Caloghiru kan de bal niet met de borst controleren. Miski is nu in balbezit. Miski schiet op doel. Bărzoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:1

8e minuut.
Speriatu speelt de bal door. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu met een sublieme pass. Genevois is nu in balbezit. Genevois draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:2

16e minuut.
Caloghiru trapt de bal weg. Căliman kopt de bal weg. Craia is nu in balbezit. Genevois verovert de bal door een tackle van achteren. Genevois draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Bărzoi trapt de bal weg. Căliman kopt de bal weg. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Miski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:3

17e minuut.
Mitrana rent richting de bal. Mitrana passt de bal met de wreef. Speriatu is nu in balbezit. Miski onderschept slim de pass. Miski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:4

24e minuut.
Speriatu passt de bal zonder na te denken. Miski is nu in balbezit. Miski passt de bal zonder na te denken. Genevois bereikt de bal nog maar net als eerste. Genevois schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:5

31e minuut.
Asquini met een harde bal richting middenveld. Speriatu kopt de bal weg. Gruia probeert naar een medespeler te passen. Genevois is nu in balbezit. Genevois schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Speriatu probeert de bal aan de voet te houden. Căliman verovert de bal door een tackle van achteren. Căliman speelt de bal door. Genevois rent richting de bal. Genevois haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nărăvaş rent richting de bal. Nărăvaş geeft een hoge lob. Daar is Miski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genevois rent richting de bal. Genevois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:6

44e minuut.
Miski is nu in balbezit. Miski passt de bal zonder na te denken. Genevois heeft problemen om de bal te vangen. Genevois draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argeșul Mihailesti 71%, FcGloriaBuzau 29%.
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:7

48e minuut.
Căliman is nu in balbezit. Căliman speelt de bal door. Daar is Miski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:8

48e minuut.
Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitrana. Mitrana krijgt een gele kaart. Miski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karakirov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Genevois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genevois draait met de bal, schiet en ... Bărzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:9

56e minuut.
Bărzoi met een sublieme pass. Karakirov kopt de bal weg. Caloghiru heeft problemen om de bal te vangen. Genevois bereikt de bal nog maar net als eerste. Genevois schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Mitrana de bal onder controle te krijgen. Căliman rent richting de bal. Căliman passt de bal zonder na te denken. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman geeft de bal voor. Copos kopt de bal weg. Genevois is nu in balbezit. Genevois haalt uit met een fantastische trap. Bărzoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argeșul Mihailesti 62%, FcGloriaBuzau 38%.
Argeșul Mihailesti - FcGloriaBuzau 0:9