Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Ambroziana FC Dinamo Zalau
5.2.1.2 se stie Tactiek gabitza
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten outstanding
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Degano bereikt de bal nog maar net als eerste. Degano passt de bal met de wreef. Lindhardt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Degano rent richting de bal. Degano schiet op doel. Piruşca bokst de bal weg.

9e minuut.
Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Schmutz rent richting de bal. Schmutz probeert naar een medespeler te passen. Lindhardt rent richting de bal. Lindhardt geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lindhardt geeft de bal voor. Negoescu geeft een hoge lob. Dobrin kopt de bal weg. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lindhardt rent richting de bal. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moreira Ferraro de bal. Moreira Ferraro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lindhardt is nu in balbezit. Lindhardt passt de bal met de wreef. Weiner is nu in balbezit. Weiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC Dinamo Zalau 0:1

29e minuut.
Lindhardt is nu in balbezit. Lindhardt probeert naar een medespeler te passen. Ovidiu heeft problemen om de bal te vangen. Degano is nu in balbezit. Degano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu passt de bal met de wreef. Matusek is nu in balbezit. Weiner heeft problemen om de bal te vangen. Weiner schiet op doel. Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Margaritis met de inworp. Weiner rent richting de bal. Negoescu rent richting de bal. Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Weiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC Dinamo Zalau 0:2

38e minuut.
Moreira Ferraro passt de bal zonder na te denken. Lindhardt is nu in balbezit. Lindhardt probeert naar een medespeler te passen. Degano bereikt de bal nog maar net als eerste. Degano schiet op doel. Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Degano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ignatescu de bal. Degano is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lindhardt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Degano is nu in balbezit. Degano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC Dinamo Zalau 0:3

43e minuut.
Matusek kopt de bal weg. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş rent richting de bal. Weiner onderschept slim de pass. Weiner draait met de bal, schiet en ... Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weiner rent richting de bal. Degano is nu in balbezit. Degano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC Dinamo Zalau 0:4

44e minuut.
Căpăţână probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Istvan de bal. Degano bereikt de bal nog maar net als eerste. Degano draait met de bal, schiet en ... Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 75%, FC Dinamo Zalau 25%.
Inter Ambroziana - FC Dinamo Zalau 0:4

46e minuut.
Szilvási komt het veld opgelopen. Neacşu komt het veld opgelopen. Śmietana komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Silivaş rent richting de bal. Silivaş speelt de bal door. Matusek speelt de bal door. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Piruşca trapt de bal weg van het doel. Lindhardt speelt de bal door. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Piruşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Ignatescu geeft een hoge lob. Inworp. Lindhardt met een snelle inworp. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Piruşca met een sublieme pass. Buriol kopt de bal weg. Ignatescu probeert de bal met de borst te controleren. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Lindhardt kopt de bal weg. Ovidiu rent richting de bal. Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lindhardt passt de bal in één keer door. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu met een sublieme pass. Klungelig pakt Weiner de bal. Weiner haalt uit met een fantastische trap. Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC Dinamo Zalau 0:5

74e minuut.
Lindhardt rent richting de bal. Lindhardt met een sublieme pass. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Moşneguţu geeft de bal voor. Łaba rent richting de bal. Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Neacşu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Buitenspel voor Buriol. Goede buitenspelval van de verdediging. Vulpeş neemt vlug de vrije trap. Schmutz heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Śmietana met een harde bal richting middenveld. Moşneguţu kopt de bal weg. Weiner is nu in balbezit. Weiner draait met de bal, schiet en ... Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 70%, FC Dinamo Zalau 30%.
Inter Ambroziana - FC Dinamo Zalau 0:5