Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS VICTORIA Argeșul Mihailesti
Defend Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Zaharia rent richting de bal. Zaharia speelt de bal door. Simion is nu in balbezit. Simion schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg.

20e minuut.
Marcel is nu in balbezit. Bosinceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marcel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marcel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Mitrana met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grideanu. Ciubotariu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ciubotariu kan niet meer verder spelen. Ciauşoiu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Nanu onderschept slim de pass. Nanu passt de bal zonder na te denken. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper onderschept slim de pass. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Bărzoi bokst de bal weg. Caloghiru kopt de bal weg. Bărzoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS VICTORIA 49%, Argeșul Mihailesti 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS VICTORIA - Argeșul Mihailesti 0:0

67e minuut.
Nanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper onderschept slim de pass. Boiangiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiper wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Apostolescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bărzoi bokst de bal weg. Chiper is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chiper controleert de bal met de borst. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS VICTORIA - Argeșul Mihailesti 1:0

77e minuut.
Mitrana geeft de bal voor. Ciauşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Marză is nu in balbezit. Simion rent richting de bal. Simion draait met de bal, schiet en ... Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Marză de bal. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS VICTORIA - Argeșul Mihailesti 1:1

86e minuut.
Speriatu passt de bal met de wreef. Deleanu rent richting de bal. Deleanu passt de bal met de wreef. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simion rent richting de bal. Simion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS VICTORIA - Argeșul Mihailesti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS VICTORIA 56%, Argeșul Mihailesti 44%.
AS VICTORIA - Argeșul Mihailesti 1:2