Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.018
  • Stadion: FC lipova Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2705
FC lipova Argeșul Mihailesti
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Bercea verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru speelt de bal door. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Toader trapt de bal weg. Klungelig pakt Ţigănaş de bal. Mitrana speelt de bal door. Simion rent richting de bal. Simion haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Grădean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu rent richting de bal. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Simion met een sublieme pass. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri geeft een hoge lob. Năsosu rent richting de bal. Năsosu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Simion is nu in balbezit. Simion draait met de bal, schiet en ... Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC lipova - Argeșul Mihailesti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lipova 40%, Argeșul Mihailesti 60%.
FC lipova - Argeșul Mihailesti 0:1

47e minuut.
Bosinceanu is nu in balbezit. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bosinceanu met een snelle inworp. Mitrana geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Craia onderschept slim de pass. Craia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ţigănaş de bal. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion schiet op doel. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bujor rent richting de bal. Bujor geeft een hoge lob. Lazarovici rent richting de bal. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lipova 50%, Argeșul Mihailesti 50%.
FC lipova - Argeșul Mihailesti 0:1