Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`U` Plopeni AS VICTORIA
Normal Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Truşcă geeft een hoge lob. Daar is Petru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Tărăşilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Plopeni - AS VICTORIA 0:1

7e minuut.
Sidea passt de bal met de wreef. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Manolache de bal. Manolache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sidea controleert de bal met de borst. Chiper rent richting de bal. Sidea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sidea krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bătrânu onderschept slim de pass. Bătrânu speelt de bal door. Chiper rent richting de bal. Chiper schiet op doel. Tărăşilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Plopeni - AS VICTORIA 0:2

28e minuut.
Klungelig pakt Bătrânu de bal. Ianculescu rent richting de bal. Bătrânu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bătrânu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bătrânu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lovin de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu rent richting de bal. Ţugurlan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ţugurlan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Plopeni 56%, AS VICTORIA 44%.
`U` Plopeni - AS VICTORIA 0:2

56e minuut.
Truşcă onderschept slim de pass. Sidea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truşcă. Truşcă krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă geeft de bal voor. Inworp. Ovedenie met een snelle inworp. Scalat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Solomovici probeert naar een medespeler te passen. Ianculescu rent richting de bal. Bătrânu onderschept slim de pass. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Tărăşilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scalat. Truşcă raakt geblesseerd tijdens het duel. Marză met een snel genomen vrije trap. Lovin is nu in balbezit. Lovin geeft een hoge lob. Chiper rent richting de bal. Chiper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Plopeni 38%, AS VICTORIA 62%.
`U` Plopeni - AS VICTORIA 0:2