Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Saint Tropez FC Lucas Team
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27.6
zwak Schieten redelijk
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Latovlevici passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ivănescu de bal. Davidovici rent richting de bal. Latovlevici onderschept slim de pass. Latovlevici geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Bohălţeanu de bal. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Căliman verovert de bal door een tackle van achteren. Căliman draait met de bal, schiet en ... Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ploeşteanu onderschept slim de pass. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea begaat een overtreding. Codrea krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Radu passt de bal met de wreef. Storhaug heeft problemen om de bal te vangen. Geană probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Căliman de bal. Căliman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ciupitu speelt de bal door. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Anchev verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Anchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ciupitu onderschept slim de pass. Ciupitu geeft de bal voor. Bohălţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Geană verovert de bal door een tackle van achteren. Geană draait met de bal, schiet en ... Paal! Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vişoiu met een harde bal richting middenveld. Ivănescu kopt de bal weg. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saint Tropez 51%, FC Lucas Team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Saint Tropez - FC Lucas Team 0:0

63e minuut.
Căliman passt de bal met de wreef. Căpăţână kan de bal niet met de borst controleren. Geană rent richting de bal. Geană schiet op doel. Na een snelle pass probeert Căpăţână de bal onder controle te krijgen. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Calu met een sublieme pass. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev is nu in balbezit. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Storhaug geeft een hoge lob. Anchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Calu de bal. Teodor rent richting de bal. Teodor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lăscărescu rent richting de bal. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici speelt de bal door. Anchev is nu in balbezit. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saint Tropez 51%, FC Lucas Team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Saint Tropez - FC Lucas Team 0:0