Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcGloriaBuzau FC Dinamo Zalau
442 Tactiek gabitza
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 50.1
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Degano met een sublieme pass. Buriol probeert naar een medespeler te passen. Szilvási rent richting de bal. Szilvási haalt uit met een fantastische trap. Asquini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:1

5e minuut.
Bonanno verovert de bal door een tackle van achteren. Čabrilo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buriol. Buriol krijgt een gele kaart. Čabrilo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čabrilo wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łaba onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Karakirov controleert de bal met de borst. Szilvási rent richting de bal. Mikita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szilvási raakt geblesseerd tijdens het duel. Degano neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:2

7e minuut.
Degano met een sublieme pass. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási onderschept slim de pass. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:3

10e minuut.
Daar is Čabrilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buriol rent richting de bal. Buriol met een sublieme pass. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:4

17e minuut.
Matusek heeft problemen om de bal te vangen. Matusek speelt de bal door. Buriol geeft een hoge lob. Degano is nu in balbezit. Degano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:5

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matusek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mikita de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Buriol passt de bal zonder na te denken. Plumb onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matusek neemt de hoekschop. Degano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:6

28e minuut.
Daar is Găleşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakirov begaat een overtreding. Szilvási is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matusek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Schmutz passt de bal in één keer door. Margaritis met een sublieme pass. Degano is nu in balbezit. Degano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:7

32e minuut.
Buriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriol geeft een hoge lob. Degano kopt de bal weg. Szilvási rent richting de bal. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:8

33e minuut.
Matusek geeft een hoge lob. Buriol kopt de bal weg. Degano is nu in balbezit. Degano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mikita de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Buriol speelt de bal door. Lindhardt rent richting de bal. Lindhardt met een sublieme pass. Degano is nu in balbezit. Degano schiet op doel. Asquini bokst de bal weg. Plumb heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcGloriaBuzau 82%, FC Dinamo Zalau 18%.
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:9

46e minuut.
Weiner komt het veld opgelopen. Neacşu komt het veld opgelopen. Brózda komt het veld opgelopen. Degano speelt de bal door. Weiner heeft problemen om de bal te vangen. Čabrilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čabrilo krijgt een gele kaart. Weiner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matusek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Degano krijgt zijn hoofd ertegen. Asquini bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brózda zal de hoekschop nemen. Weiner rent richting de bal. Weiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:10

55e minuut.
Buriol passt de bal zonder na te denken. Degano is nu in balbezit. Degano passt de bal in één keer door. Weiner is nu in balbezit. Weiner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Schmutz probeert naar een medespeler te passen. Buriol speelt de bal door. Brózda speelt de bal door. Degano bereikt de bal nog maar net als eerste. Degano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Weiner is nu in balbezit. Matusek rent richting de bal. Matusek geeft een hoge lob. Degano krijgt zijn hoofd ertegen. Asquini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:11

69e minuut.
Margaritis passt de bal met de wreef. Weiner is nu in balbezit. Weiner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Plumb de bal onder controle te krijgen. Asquini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:12

74e minuut.
Schmutz probeert naar een medespeler te passen. Buriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriol passt de bal met de wreef. Weiner is nu in balbezit. Weiner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Schmutz kopt de bal weg. Brózda is nu in balbezit. Brózda geeft een hoge lob. Weiner rent richting de bal. Weiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:13

79e minuut.
Schmutz speelt de bal door. Degano bereikt de bal nog maar net als eerste. Degano geeft een lange en hoge pass. Weiner is nu in balbezit. Weiner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Buriol kan de bal niet met de borst controleren. Buriol passt de bal met de wreef. Margaritis rent richting de bal. Margaritis geeft een lange en hoge pass. Degano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asquini speelt de bal door. Brózda kopt de bal weg. Klungelig pakt Weiner de bal. Weiner schiet op doel. Asquini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:14

84e minuut.
Karakirov geeft een lange en hoge pass. Moreira Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Buriol speelt de bal door. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:15

89e minuut.
Margaritis speelt de bal door. Weiner rent richting de bal. Weiner passt de bal zonder na te denken. Degano rent richting de bal. Degano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcGloriaBuzau 81%, FC Dinamo Zalau 19%.
FcGloriaBuzau - FC Dinamo Zalau 0:15