Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB Romania IST FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft de bal voor. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan verovert de bal door een tackle van achteren. Iovan probeert naar een medespeler te passen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gorie speelt de bal door. Grozăvescu rent richting de bal. Vlada onderschept slim de pass. Vlada geeft een lange en hoge pass. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vlada passt de bal met de wreef. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu passt de bal in één keer door. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie haalt uit met een fantastische trap. Buga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB Romania - IST FC 0:1

34e minuut.
Avram passt de bal in één keer door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maghiran de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bolchiş rent richting de bal. Avram onderschept slim de pass. Avram probeert naar een medespeler te passen. Gorie rent richting de bal. Gorie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB Romania 64%, IST FC 36%.
FC FCSB Romania - IST FC 0:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guşă met de inworp. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru geeft de bal voor. Căliman maakt een snoekduik en kopt de bal. Murgovan bokst de bal weg.

73e minuut.
Căliman draait met de bal, schiet en ... Carmitru rent richting de bal. Carmitru geeft de bal voor. Căliman rent richting de bal. Căliman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maghiran is nu in balbezit. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu rent richting de bal. Gorie rent richting de bal. Gorie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB Romania 42%, IST FC 58%.
FC FCSB Romania - IST FC 0:1