Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Curcani Fc Tarnita Cluj
Normal Tactiek antrenament
53% Balbezit 47%
14% Spel op eigen helft 86%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Harasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rădoi is nu in balbezit. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Ørn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomac met een sublieme pass. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şerban zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cervatiuc rent richting de bal. Pastor onderschept slim de pass. Rădoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rădoi kopt de bal weg. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu met een sublieme pass. Rădoi rent richting de bal. Rădoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu speelt de bal door. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Dedović de bal. Găleşanu is nu in balbezit. Met opzet legt Dedović zijn tegenspeler op de grond. Găleşanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Şerban probeert naar een medespeler te passen. Rădoi rent richting de bal. Şerban heeft problemen om de bal te vangen. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cervatiuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Şerban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 2:0

28e minuut.
Dodos heeft problemen om de bal te vangen. Dodos passt de bal met de wreef. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... Ørn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Ørn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervatiuc met de inworp. Dică is nu in balbezit. Rădoi onderschept slim de pass. Rădoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 3:0

35e minuut.
Rădoi is nu in balbezit. Rădoi schiet op doel. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban schiet op doel. Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cervatiuc met de inworp. Rădoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădoi speelt de bal door. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 4:0

39e minuut.
Ørn verovert de bal door een tackle van achteren. Ørn geeft een lange en hoge pass. Harasiński is nu in balbezit. Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschivu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 5:0

43e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervatiuc met de inworp. Rădoi rent richting de bal. Rădoi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cervatiuc met de inworp. Rădoi is nu in balbezit. Rădoi probeert naar een medespeler te passen. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Curcani 8%, Fc Tarnita Cluj 92%.
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 6:0

52e minuut.
Harasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă met een sublieme pass. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Ørn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rădoi is nu in balbezit. Rădoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 7:0

70e minuut.
Harasiński is nu in balbezit. Rădoi onderschept slim de pass. Rădoi met een sublieme pass. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Şeitan geeft een hoge lob. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomac passt de bal met de wreef. Rădoi is nu in balbezit. Rădoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harasiński rent richting de bal. Rădoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rădoi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Rădoi is nu in balbezit. Rădoi probeert naar een medespeler te passen. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban draait met de bal, schiet en ... Ørn bokst de bal weg.

81e minuut.
Ørn met een harde bal richting middenveld. Găleşanu kopt de bal weg. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel. Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Curcani 20%, Fc Tarnita Cluj 80%.
FC Curcani - Fc Tarnita Cluj 8:0