Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: RomaniaTV Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2702
RomaniaTV Grobari Arad
Attack Tactiek VDK
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 38.2
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Teber kan de bal niet met de borst controleren. Teber met een sublieme pass. Plewa is nu in balbezit. Plewa geeft een lange en hoge pass. Teber maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Teber passt de bal in één keer door. Plewa heeft problemen om de bal te vangen. Talpăşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plewa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teber legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dracula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Grobari Arad 0:1

7e minuut.
Plewa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zanello de bal. Zanello speelt de bal door. Teber is nu in balbezit. Teber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Schmelzer passt de bal zonder na te denken. Zanello geeft een hoge lob. Teber is nu in balbezit. Teber haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Raicu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Boldurescu draait met de bal, schiet en ... Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zanello neemt de hoekschop. Teber maakt een snoekduik en kopt de bal. Dracula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teber bereikt de bal nog maar net als eerste. Teber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Grobari Arad 0:2

23e minuut.
Plewa kopt de bal weg. Raicu heeft problemen om de bal te vangen. Teber is nu in balbezit. Teber schiet op doel. Dracula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Grobari Arad 0:3

26e minuut.
Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu passt de bal in één keer door. Teber is nu in balbezit. Teber schiet op doel. Dracula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Grobari Arad 0:4

28e minuut.
Ciolţea trapt de bal weg van het doel. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Teber rent richting de bal. Teber draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Dracula met een harde bal richting middenveld. Plewa kopt de bal weg. Teber is nu in balbezit. Teber schiet op doel. Eremia probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zanello zal de hoekschop nemen. Teber is nu in balbezit. Teber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dracula trapt de bal weg. Klungelig pakt Boldurescu de bal. Boldurescu passt de bal met de wreef. Teber is nu in balbezit. Teber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Schmelzer geeft de bal voor. Talpăşan heeft problemen om de bal te vangen. Teber rent richting de bal. Teber draait met de bal, schiet en ... Dracula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Grobari Arad 0:5

37e minuut.
Klungelig pakt Mezey de bal. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezey onderschept slim de pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru haalt uit met een fantastische trap. Miyakawa bokst de bal weg.

38e minuut.
Plewa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Talpăşan de bal onder controle te krijgen. Teber bereikt de bal nog maar net als eerste. Teber schiet op doel. Dracula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Dracula trapt de bal weg. Boldurescu kopt de bal weg. Teber bereikt de bal nog maar net als eerste. Teber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaniaTV 79%, Grobari Arad 21%.
RomaniaTV - Grobari Arad 0:5

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Boldurescu de bal onder controle te krijgen. Vukotić kopt de bal weg. Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa geeft een hoge lob. Teber krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmelzer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zanello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dieleman komt het veld opgelopen. Dieleman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmelzer is nu in balbezit. Schmelzer passt de bal met de wreef. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dieleman passt de bal zonder na te denken. Montag rent richting de bal. Ciolţea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ciolţea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ciolţea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Montag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puzzu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Religa passt de bal in één keer door. Plewa rent richting de bal. Plewa geeft een lange en hoge pass. Puzzu is nu in balbezit. Puzzu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Grobari Arad 0:6

78e minuut.
Boldurescu is nu in balbezit. Talpăşan maakt een afschuwelijke overtreding. Boldurescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zbroszczyk komt het veld opgelopen. Sambor komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Vukotić is nu in balbezit. Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa geeft een lange en hoge pass. Puzzu is nu in balbezit. Puzzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Grobari Arad 0:7

82e minuut.
Sambor kopt de bal weg. Raicu rent richting de bal. Talpăşan probeert naar een medespeler te passen. Puzzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Grobari Arad 0:8

85e minuut.
Dieleman probeert naar een medespeler te passen. Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa passt de bal zonder na te denken. Puzzu is nu in balbezit. Puzzu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Talpăşan is nu in balbezit. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu speelt de bal door. Puzzu is nu in balbezit. Puzzu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Grobari Arad 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaniaTV 76%, Grobari Arad 24%.
RomaniaTV - Grobari Arad 0:9