Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: IST FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2831
IST FC RomaniaTV
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Lucescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Talpăşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu rent richting de bal. Chiacu speelt de bal door. Vlada geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Avram rent richting de bal. Avram geeft een hoge lob. Chiacu kopt de bal weg. Gorie heeft problemen om de bal te vangen. Gorie draait met de bal, schiet en ... Dracula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Avram speelt de bal door. Vlada rent richting de bal. Vlada speelt de bal door. Gorie is nu in balbezit. Gorie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Duţă heeft problemen om de bal te vangen. Lucescu rent richting de bal. Lucescu passt de bal in één keer door. Gorie rent richting de bal. Gorie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IST FC - RomaniaTV 1:0

36e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. Bârlea probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cornel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Duţă onderschept slim de pass. Klungelig pakt Duţă de bal. Duţă passt de bal met de wreef. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IST FC 39%, RomaniaTV 61%.
IST FC - RomaniaTV 1:0

46e minuut.
Bârlea probeert naar een medespeler te passen. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia passt de bal zonder na te denken. Daar is Rotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Şerbănescu de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Eremia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nilă met een snelle inworp. Vlada is nu in balbezit. Vlada geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Dracula bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
IST FC - RomaniaTV 2:0

70e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Lucescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duţă is nu in balbezit. Duţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Murgovan met een harde bal richting middenveld. Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea probeert naar een medespeler te passen. Duţă rent richting de bal. Duţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Popa met een sublieme pass. Rotaru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şerbănescu. Rotaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drăgănescu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IST FC 52%, RomaniaTV 48%.
IST FC - RomaniaTV 2:0