Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj TEAM CHAOS
antrenament Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Argeşeanu kan de bal niet met de borst controleren. Argeşeanu passt de bal met de wreef. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:1

3e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu geeft een lange en hoge pass. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu schiet op doel. Ørn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihu is nu in balbezit. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:2

8e minuut.
Mihu speelt de bal door. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap. Coranga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:3

9e minuut.
Predeanu met de inworp. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu met een sublieme pass. Coranga is nu in balbezit. Coranga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:4

11e minuut.
Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coranga de bal. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:5

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harasiński met de inworp. Coranga rent richting de bal. Coranga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:6

17e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Mihu passt de bal zonder na te denken. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:7

18e minuut.
Harasiński rent richting de bal. Argeşeanu onderschept slim de pass. Argeşeanu passt de bal met de wreef. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cârlea controleert de bal met de borst. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu passt de bal met de wreef. Coranga rent richting de bal. Coranga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Harasiński onderschept slim de pass. Harasiński passt de bal met de wreef. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Mihu met een sublieme pass. Coranga rent richting de bal. Coranga schiet op doel. Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:8

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Predeanu zal de hoekschop nemen. Chiricheş kan de bal niet met de borst controleren. Coranga is nu in balbezit. Coranga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Coranga probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Harasiński met de inworp. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga draait met de bal, schiet en ... Ørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Mihu speelt de bal door. Coranga is nu in balbezit. Coranga draait met de bal, schiet en ... Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:9

35e minuut.
Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga verovert de bal door een tackle van achteren. Coranga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 92%, TEAM CHAOS 8%.
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:9

46e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Mihu met een sublieme pass. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu schiet op doel. Ørn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atakişiyev heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Mihu kopt de bal weg. Chiricheş rent richting de bal. Harasiński begaat een overtreding. Chiricheş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Argeşeanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu speelt de bal door. Argeşeanu speelt de bal door. Coranga is nu in balbezit. Coranga schiet op doel. Ørn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu speelt de bal door. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:10

60e minuut.
Jendrysiak rent richting de bal. Inworp. Predeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Argeşeanu passt de bal met de wreef. Mihu rent richting de bal. Mihu met een sublieme pass. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ørn trapt de bal weg van het doel. Harasiński heeft problemen om de bal te vangen. Coranga onderschept slim de pass. Coranga schiet op doel. Ørn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:11

74e minuut.
Harasiński is nu in balbezit. Harasiński passt de bal met de wreef. Coranga speelt de bal door. Mihu rent richting de bal. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Harasiński met een harde bal richting middenveld. Cârlea is nu in balbezit. Met opzet legt Predeanu zijn tegenspeler op de grond. Predeanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cârlea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cârlea kan niet meer verder spelen. Harasiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Velicu trapt de bal weg van het doel. Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş speelt de bal door. Ørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coranga rent richting de bal. Coranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:12

84e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu speelt de bal door. Harasiński is nu in balbezit. Moşneguţu verovert de bal door een tackle van achteren. Moşneguţu schiet op doel. Ørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Buhoiu probeert naar een medespeler te passen. Chiper met een sublieme pass. Mihu is nu in balbezit. Mihu schiet op doel. Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 81%, TEAM CHAOS 19%.
Fc Tarnita Cluj - TEAM CHAOS 0:12