Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: FC ARGES Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15955
FC ARGES FC Curcani
echilibrat Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
52 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 17
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă met een sublieme pass. Karonen met een sublieme pass. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Brama met een sublieme pass. Karonen is nu in balbezit. Karonen passt de bal in één keer door. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Caton de bal. Caton draait met de bal, schiet en ... Şerb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Pesser rent richting de bal. Pesser passt de bal zonder na te denken. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Şerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 1:0

11e minuut.
Daar is Chiriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriţă geeft een hoge lob. Pesser kopt de bal weg. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 2:0

13e minuut.
Inworp. Karonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Găleşanu rent richting de bal. Nistorescu onderschept slim de pass. Nistorescu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pesser rent richting de bal. Pesser schiet op doel. Prunea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karonen neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiriţă neemt de hoekschop. Şerb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prunea kopt de bal weg. Chiriţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiriţă geeft een hoge lob. Pesser krijgt zijn hoofd ertegen. Şerb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Nistorescu probeert de bal aan de voet te houden. Caton rent richting de bal. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser haalt uit met een fantastische trap. Prunea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 3:0

20e minuut.
Cervatiuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brama rent richting de bal. Brama geeft de bal voor. Pesser is nu in balbezit. Pesser haalt uit met een fantastische trap. Şerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Chiriţă speelt de bal door. Karonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karonen speelt de bal door. Pesser rent richting de bal. Pesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 4:0

24e minuut.
Caton rent richting de bal. Daar is Pesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găleşanu is nu in balbezit. Pesser verovert de bal door een tackle van achteren. Pesser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 5:0

25e minuut.
Prunea rent richting de bal. Găleşanu rent richting de bal. Pesser is nu in balbezit. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton haalt uit met een fantastische trap. Şerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prunea heeft problemen om de bal te vangen. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 6:0

28e minuut.
Caton kopt de bal weg. Daar is Dodos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu schiet op doel. Prunea probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Bunghitu verovert de bal door een tackle van achteren. Caton is nu in balbezit. Caton geeft een hoge lob. Pesser krijgt zijn hoofd ertegen. Şerb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 7:0

30e minuut.
Boczek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caton met een sublieme pass. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 8:0

32e minuut.
Caton is nu in balbezit. Caton passt de bal met de wreef. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă geeft een hoge lob. Pesser krijgt zijn hoofd ertegen. Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bunghitu trapt de bal weg van het doel. Boczek kopt de bal weg. Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Boczek probeert de bal met de borst te controleren. Bucătaru probeert naar een medespeler te passen. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pesser is nu in balbezit. Pesser passt de bal met de wreef. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 9:0

43e minuut.
Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă speelt de bal door. Boczek probeert naar een medespeler te passen. Pesser is nu in balbezit. Pesser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 10:0

44e minuut.
Karonen met een sublieme pass. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu passt de bal in één keer door. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 12%, FC Curcani 88%.
FC ARGES - FC Curcani 10:0

47e minuut.
Prunea geeft een hoge lob. Brama is nu in balbezit. Brama geeft een lange en hoge pass. Caton is nu in balbezit. Caton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Şerb met een harde bal richting middenveld. Chiriţă kopt de bal weg. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton draait met de bal, schiet en ... Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Karonen met de inworp. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chiriţă de bal. Chiriţă geeft een hoge lob. Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Boczek is nu in balbezit. Boczek geeft een hoge lob. Pesser heeft problemen om de bal te vangen. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caton krijgt zijn hoofd ertegen. Şerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 11:0

51e minuut.
Daar is Găleşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesser is nu in balbezit. Pesser passt de bal met de wreef. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 12:0

54e minuut.
Ruccia geeft de bal voor. Nistorescu met een sublieme pass. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 13:0

56e minuut.
Caton verovert de bal door een tackle van achteren. Caton geeft de bal voor. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 14:0

57e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Gogoi is nu in balbezit. Pesser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pesser krijgt een gele kaart. Gogoi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gogoi kan niet meer verder spelen. Rădoi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Chiriţă passt de bal in één keer door. Karonen heeft problemen om de bal te vangen. Karonen passt de bal zonder na te denken. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 15:0

62e minuut.
Rădoi kopt de bal weg. Brama rent richting de bal. Brama passt de bal met de wreef. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu geeft een hoge lob. Paal!

65e minuut.
Prunea rent richting de bal. Prunea passt de bal zonder na te denken. Dodos heeft problemen om de bal te vangen. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser draait met de bal, schiet en ... Şerb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Klungelig pakt Tolomac de bal. Caton rent richting de bal. Tolomac maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tolomac moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tolomac schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser verovert de bal door een tackle van achteren. Pesser passt de bal in één keer door. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Karonen is nu in balbezit. Karonen geeft de bal voor. Klungelig pakt Bunghitu de bal. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pesser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiş komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă passt de bal met de wreef. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel. Şerb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chiş heeft problemen om de bal te vangen. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 16:0

76e minuut.
Chiş onderschept slim de pass. Chiş probeert naar een medespeler te passen. Chiriţă is nu in balbezit. Caton rent richting de bal. Caton geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Boczek onderschept slim de pass. Boczek speelt de bal door. Chiş rent richting de bal. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Karonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karonen speelt de bal door. Chiş rent richting de bal. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Boczek rent richting de bal. Boczek speelt de bal door. Chiş rent richting de bal. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bunghitu de bal. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 17:0

84e minuut.
Klungelig pakt Chiş de bal. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel. Bunghitu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiriţă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen. Şerb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 18:0

86e minuut.
Karonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Caton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 19:0

87e minuut.
Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama passt de bal in één keer door. Karonen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caton de bal. Caton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 20:0

89e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădoi begaat een overtreding. Nistorescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Boczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caton maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nistorescu probeert de bal aan de voet te houden. Karonen rent richting de bal. Karonen geeft de bal voor. Caton rent richting de bal. Caton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiriţă zal de hoekschop nemen. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Curcani 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 18%, FC Curcani 82%.
FC ARGES - FC Curcani 21:0