Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Stefan Hidisan
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4745
Dinamo Bv. SZV Club
532 Tactiek vince532
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 28.9
adequate Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen average


2e minuut.
Habrun geeft een hoge lob. van der Moot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sowiński is nu in balbezit. Sowiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Bv. - SZV Club 1:0

4e minuut.
Neacşu verovert de bal door een tackle van achteren. Neacşu geeft de bal voor. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... Bruins Slot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă passt de bal in één keer door. Sowiński rent richting de bal. Sowiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Bv. - SZV Club 2:0

27e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu met een sublieme pass. Pyra rent richting de bal. Pyra draait met de bal, schiet en ... Bruins Slot probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neacşu is nu in balbezit. Enache begaat een overtreding. Enache krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Skalenakis onderschept slim de pass. Skalenakis geeft een lange en hoge pass. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Bv. 43%, SZV Club 57%.
Dinamo Bv. - SZV Club 2:0

46e minuut.
Bölöni komt het veld opgelopen. Lemnaru komt het veld opgelopen.

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neacşu met de inworp. Lewis met een sublieme pass. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Bv. - SZV Club 2:1

50e minuut.
Bruins Slot trapt de bal weg van het doel. Miriuţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Habrun de bal. Habrun draait met de bal, schiet en ... Bănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bölöni verovert de bal door een tackle van achteren. Bölöni passt de bal met de wreef. Habrun is nu in balbezit. Klungelig pakt Habrun de bal. Habrun geeft een hoge lob. Bănescu bokst de bal weg.

66e minuut.
Pyra kopt de bal weg. Bölöni met een sublieme pass. Habrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Bv. - SZV Club 3:1

67e minuut.
Pyra passt de bal met de wreef. Inworp. Bölöni met de inworp. Habrun rent richting de bal. Miriuţă geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tilincă met een sublieme pass. Klungelig pakt van der Moot de bal. Lemnaru rent richting de bal. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă schiet op doel. Bănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bölöni met een snelle inworp. Habrun rent richting de bal. Habrun geeft een lange en hoge pass. van der Moot controleert de bal met de borst. Lemnaru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Bv. - SZV Club 4:1

86e minuut.
Spitz passt de bal met de wreef. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă passt de bal zonder na te denken. Habrun rent richting de bal. Habrun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Bv. 37%, SZV Club 63%.
Dinamo Bv. - SZV Club 4:1