Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB SA Dinamo Bv.
433 Tactiek 532
36% Balbezit 64%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 29.5
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Miriuţă met een sublieme pass. Habrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţatu rent richting de bal. Habrun onderschept slim de pass. Habrun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB SA - Dinamo Bv. 0:1

5e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş verovert de bal door een tackle van achteren. Timiş passt de bal zonder na te denken. Sowiński is nu in balbezit. Sowiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Habrun rent richting de bal. Vărsatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrun verovert de bal door een tackle van achteren. Habrun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB SA - Dinamo Bv. 0:2

13e minuut.
Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu passt de bal met de wreef. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB SA - Dinamo Bv. 1:2

33e minuut.
Miriuţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Habrun de bal. Habrun geeft een lange en hoge pass. Sowiński rent richting de bal. Sowiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Timiş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sowiński rent richting de bal. Sowiński speelt de bal door. Habrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Miriuţă met een sublieme pass. Moţatu is nu in balbezit. Habrun verovert de bal door een tackle van achteren. Habrun draait met de bal, schiet en ... Iuresean probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Spitz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sowiński de bal. Crăciunoiu is nu in balbezit. Sowiński onderschept slim de pass. Sowiński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB SA 60%, Dinamo Bv. 40%.
FC FCSB SA - Dinamo Bv. 1:2

46e minuut.
Lemnaru komt het veld opgelopen. Bölöni komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bölöni verovert de bal door een tackle van achteren. Vărsatu geeft een hoge lob. Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru draait met de bal, schiet en ... Iuresean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB SA - Dinamo Bv. 1:3

61e minuut.
Bölöni geeft de bal voor. Spitz kopt de bal weg. Ştefănescu heeft problemen om de bal te vangen. Timiş geeft een lange en hoge pass. Habrun kopt de bal weg. Iuresean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Vrabie geeft de bal voor. Daar is Cernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tilincă krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Timiş met een sublieme pass. Spitz heeft problemen om de bal te vangen. Spitz met een sublieme pass. Lemnaru is nu in balbezit. Lemnaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Moţatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habrun bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Timiş zal de hoekschop nemen. Daar is Vărsatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemnaru is nu in balbezit. Lemnaru geeft de bal voor. Iuresean bokst de bal weg. Habrun rent richting de bal. Habrun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB SA - Dinamo Bv. 1:4

76e minuut.
Chiper probeert naar een medespeler te passen. Cernat heeft problemen om de bal te vangen. Habrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrun geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB SA - Dinamo Bv. 1:5

77e minuut.
Cernat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habrun. Cernat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrabie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Postelnicu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Secăreanu de bal onder controle te krijgen. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lemnaru passt de bal in één keer door. Miriuţă speelt de bal door. Habrun is nu in balbezit. Habrun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB SA - Dinamo Bv. 1:6

88e minuut.
Habrun is nu in balbezit. Habrun passt de bal met de wreef. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Iuresean met een harde bal richting middenveld. Miriuţă kopt de bal weg. Moţatu heeft problemen om de bal te vangen. Habrun is nu in balbezit. Habrun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB SA 67%, Dinamo Bv. 33%.
FC FCSB SA - Dinamo Bv. 1:6