Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Stefan Hidisan
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3460
Dinamo Bv. Sportul Onești
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 29.6
redelijk Schieten matig
matig Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Brauzzi is nu in balbezit. Miriuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuţă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zamfirescu de bal. Zamfirescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Commerman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miriuţă rent richting de bal. Brauzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Brauzzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Bv. - Sportul Onești 0:1

16e minuut.
Commerman verovert de bal door een tackle van achteren. Commerman passt de bal in één keer door. Brauzzi rent richting de bal. Brauzzi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Bv. - Sportul Onești 0:2

22e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Brauzzi onderschept slim de pass. Brauzzi passt de bal zonder na te denken. Rechsteiner is nu in balbezit. Rechsteiner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stratulat geeft een hoge lob. Commerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Commerman passt de bal zonder na te denken. Brauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauzzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bowen heeft problemen om de bal te vangen. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Timiş met een sublieme pass. Daar is Habrun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habrun draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Bv. 67%, Sportul Onești 33%.
Dinamo Bv. - Sportul Onești 0:2

46e minuut.
Bölöni komt het veld opgelopen. Lemnaru komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Habrun verovert de bal door een tackle van achteren. Habrun haalt uit met een fantastische trap. Ciuchiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Bv. - Sportul Onești 1:2

48e minuut.
Bölöni rent richting de bal. Zamfirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfirescu speelt de bal door. Rechsteiner is nu in balbezit. Rechsteiner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zamfirescu speelt de bal door. Commerman is nu in balbezit. Commerman probeert naar een medespeler te passen. Rechsteiner rent richting de bal. Rechsteiner draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Miriuţă is nu in balbezit. Lemnaru is nu in balbezit. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrun draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Commerman met de inworp. Brauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauzzi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rechsteiner is nu in balbezit. Rechsteiner haalt uit met een fantastische trap. Postelnicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Bv. - Sportul Onești 1:3

74e minuut.
Miriuţă passt de bal in één keer door. Habrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru rent richting de bal. Habrun rent richting de bal. Habrun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă passt de bal met de wreef. Sucală is nu in balbezit. Lemnaru verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Habrun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrun onderschept slim de pass. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Habrun is nu in balbezit. Habrun passt de bal met de wreef. Lemnaru is nu in balbezit. Lemnaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Bv. 44%, Sportul Onești 56%.
Dinamo Bv. - Sportul Onești 1:3