Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rulmentul Ţăndărei Otelul Oradea
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mălureanu onderschept slim de pass. Mălureanu geeft de bal voor. Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rulmentul Ţăndărei - Otelul Oradea 0:1

25e minuut.
Săndiţă is nu in balbezit. Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu met een sublieme pass. Stufosu rent richting de bal. Stufosu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Săndiţă controleert de bal met de borst. Mălureanu geeft een lange en hoge pass. Hâmpu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu schiet op doel. Stănăşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sas is nu in balbezit. Sas geeft een lange en hoge pass. Ionele heeft problemen om de bal te vangen. Stoica onderschept slim de pass. Stoica passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rulmentul Ţăndărei 60%, Otelul Oradea 40%.
Rulmentul Ţăndărei - Otelul Oradea 0:1

47e minuut.
Luca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argeşeanu is nu in balbezit. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Argeşeanu geeft de bal voor. Stănăşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Klungelig pakt Stufosu de bal. Săndiţă is nu in balbezit. Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rulmentul Ţăndărei - Otelul Oradea 0:2

64e minuut.
Stoica is nu in balbezit. Stoica passt de bal in één keer door. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... Drăgoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rulmentul Ţăndărei - Otelul Oradea 1:2

68e minuut.
Klungelig pakt Sas de bal. Sas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cărtărescu de bal onder controle te krijgen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc geeft de bal voor. Stufosu kopt de bal weg. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mălureanu speelt de bal door. Dicu rent richting de bal. Dicu speelt de bal door. Stufosu rent richting de bal. Stufosu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rulmentul Ţăndărei 67%, Otelul Oradea 33%.
Rulmentul Ţăndărei - Otelul Oradea 1:2