Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domnesti United F.C Petrolul Din Ploiesti 1985
Normal Tactiek Balanced
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen very good


4e minuut.
Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierant met een snelle inworp. Buia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szmulewicz onderschept slim de pass. Szmulewicz passt de bal met de wreef. Oniṣoarã is nu in balbezit. Carabaş verovert de bal door een tackle van achteren. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:1

12e minuut.
Sierant geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hruşcă de bal onder controle te krijgen. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Oniṣoarã probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:2

13e minuut.
Carabaş passt de bal met de wreef. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz met een sublieme pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz passt de bal zonder na te denken. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oniṣoarã de bal onder controle te krijgen. Mărăşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Oniṣoarã geeft een hoge lob. Simion kopt de bal weg. Klungelig pakt Sârbulescu de bal. Żywioł rent richting de bal. Żywioł schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Żywioł rent richting de bal. Sârbulescu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierant geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Mărăşescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:3

22e minuut.
Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă probeert naar een medespeler te passen. Pâslaru probeert de bal aan de voet te houden. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Mărăşescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:4

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mărăşescu niet meer kan verder spelen. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ardelean rent richting de bal. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:5

34e minuut.
Zicu passt de bal in één keer door. Hruşcă rent richting de bal. Lankiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lankiewicz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pâslaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierant met de inworp. Żywioł rent richting de bal. Żywioł haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:6

39e minuut.
Lankiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Sârbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywioł speelt de bal door. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Drăgănescu met een harde bal richting middenveld. Szmulewicz kopt de bal weg. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Oniṣoarã de bal onder controle te krijgen. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:7

42e minuut.
Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş onderschept slim de pass. Carabaş speelt de bal door. Daar is Żywioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywioł schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Stolpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lankiewicz met een sublieme pass. Daar is Żywioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywioł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Żywioł probeert naar een medespeler te passen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft een hoge lob. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domnesti United 88%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 12%.
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:7

47e minuut.
Burgoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierant geeft de bal voor. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:8

51e minuut.
Drăgănescu met een harde bal richting middenveld. Lankiewicz controleert de bal met de borst. Lankiewicz passt de bal in één keer door. Carabaş heeft problemen om de bal te vangen. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:9

53e minuut.
Stolpe geeft de bal voor. Żywioł probeert de bal met de borst te controleren. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia passt de bal zonder na te denken. Sierant geeft de bal voor. Drăgănescu bokst de bal weg. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Sierant geeft de bal voor. Daar is Szmulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmulewicz probeert naar een medespeler te passen. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hruşcă geeft een hoge lob. Zicu is nu in balbezit. Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski speelt de bal door. Sierant geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu bokst de bal weg.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zicu rent richting de bal. Buia onderschept slim de pass. Buia geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Postoacă is nu in balbezit. Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szmulewicz passt de bal in één keer door. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Drăgănescu trapt de bal weg van het doel. Szmulewicz kopt de bal weg. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:10

87e minuut.
Carabaş geeft de bal voor. Ardelean kopt de bal weg. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş passt de bal met de wreef. Żywioł is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant passt de bal zonder na te denken. Daar is Żywioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywioł draait met de bal, schiet en ... Pâslaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domnesti United 79%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 21%.
Domnesti United - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:11