Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSA Bucharest Domnesti United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pâslaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Simion de bal. Cãrbunaru is nu in balbezit. Simion rent richting de bal. Simion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Teodorescu passt de bal met de wreef. Cãrbunaru is nu in balbezit. Postoacă is nu in balbezit. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cãrbunaru passt de bal met de wreef. Pâslaru is nu in balbezit. Simion verovert de bal door een tackle van achteren. Simion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Bucharest - Domnesti United 1:0

17e minuut.
Hruşcă geeft de bal voor. Inworp. Horvath met de inworp. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Calangiu geeft een lange en hoge pass. Sârbulescu is nu in balbezit. Avrigeanu is nu in balbezit. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu speelt de bal door. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Bucharest 53%, Domnesti United 47%.
CSA Bucharest - Domnesti United 1:0

62e minuut.
Avrigeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Avrigeanu passt de bal met de wreef. Simion rent richting de bal. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Klungelig pakt Avrigeanu de bal. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ... Mărcuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSA Bucharest - Domnesti United 1:1

78e minuut.
Mărăşescu met een harde bal richting middenveld. Teodorescu kopt de bal weg. Oniṣoarã probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simion is nu in balbezit. Simion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu speelt de bal door. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Bucharest - Domnesti United 1:2

86e minuut.
Teodorescu speelt de bal door. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mihăilescu kopt de bal weg. Minciună is nu in balbezit. Minciună speelt de bal door. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Bucharest - Domnesti United 1:3

90e minuut.
Turtă geeft een hoge lob. Daar is Teodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simion rent richting de bal. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Bucharest 43%, Domnesti United 57%.
CSA Bucharest - Domnesti United 1:3