Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Titan Steaua Vitan
victory Tactiek NOU 5
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
41.9 gemiddelde waardering 36.8
solide Schieten goed
zwak Passen matig
goed Verdedigen redelijk


11e minuut.
Zipeng onderschept slim de pass. Zipeng probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - Steaua Vitan 0:1

18e minuut.
Rora is nu in balbezit. Rora met een sublieme pass. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Maduro speelt de bal door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Colorado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colorado krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Brocchieri rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vřelý zal de hoekschop nemen. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vřelý bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodarz onderschept slim de pass. Wodarz geeft een hoge lob. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Văcăroiu rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Rora met een snelle inworp. Rendón rent richting de bal. Rendón passt de bal zonder na te denken. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Vřelý met een snelle inworp. Brocchieri rent richting de bal. Brocchieri draait met de bal, schiet en ... Enyiaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vřelý met een snelle inworp. Daar is Vârtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vârtejaru passt de bal zonder na te denken. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zipeng geeft de bal voor. Rora speelt de bal door. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap. Enyiaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Titan 42%, Steaua Vitan 58%.
Juventus Titan - Steaua Vitan 0:1

55e minuut.
Wodarz geeft een lange en hoge pass. Uluerdem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brocchieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocchieri draait met de bal, schiet en ... Enyiaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Titan - Steaua Vitan 1:1

59e minuut.
Klungelig pakt Zipeng de bal. Zipeng verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maduro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tinoco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kengwe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vřelý de bal. Vřelý passt de bal zonder na te denken. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vřelý kopt de bal weg. Kengwe is nu in balbezit. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem schiet op doel. Enyiaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - Steaua Vitan 2:1

64e minuut.
Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu geeft de bal voor. Wodarz is nu in balbezit. Brocchieri onderschept slim de pass. Brocchieri schiet op doel. Enyiaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brocchieri rent richting de bal. Brocchieri haalt uit met een fantastische trap. Enyiaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Văcăroiu stond buitenspel. Cotea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brašanac kopt de bal weg. Vřelý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vřelý draait met de bal, schiet en ... Enyiaku bokst de bal weg.

70e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Tinoco speelt de bal door. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ... Ljubenović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Titan - Steaua Vitan 2:2

79e minuut.
Brocchieri probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru passt de bal zonder na te denken. Brocchieri is nu in balbezit. Brocchieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - Steaua Vitan 3:2

86e minuut.
Antipa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vřelý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vřelý geeft de bal voor. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - Steaua Vitan 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Titan 37%, Steaua Vitan 63%.
Juventus Titan - Steaua Vitan 4:2