Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Vitan Red Team 76
Ultra Atac Tactiek red 2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
41.6 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten uitstekend
matig Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Wodarz geeft een lange en hoge pass. Tinoco rent richting de bal. Dumitraşcu rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Carragher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Powierża de bal onder controle te krijgen. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Red Team 76 1:0

8e minuut.
López Ramos rent richting de bal. Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher probeert naar een medespeler te passen. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić draait met de bal, schiet en ... De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Doeltrap. Carragher trapt de bal weg. Kalezić heeft problemen om de bal te vangen. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dumitraşcu geeft een hoge lob. Oriental bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate verovert de bal door een tackle van achteren. Argarate schiet op doel. De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Bezzo onderschept slim de pass. Bezzo geeft de bal voor. Argarate rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sopârlă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua Vitan - Red Team 76 1:1

26e minuut.
Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić passt de bal met de wreef. Oriental is nu in balbezit. Argarate onderschept slim de pass. Argarate haalt uit met een fantastische trap. De Pever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Bertolaia met de inworp. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu geeft de bal voor. Argarate krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Maduro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. López Ramos probeert naar een medespeler te passen. Kalezić rent richting de bal. Kalezić schiet op doel. De Pever bokst de bal weg. Argarate rent richting de bal. Argarate haalt uit met een fantastische trap. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Red Team 76 1:2

42e minuut.
Bezzo passt de bal zonder na te denken. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos passt de bal zonder na te denken. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić draait met de bal, schiet en ... De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Vitan 57%, Red Team 76 43%.
Steaua Vitan - Red Team 76 1:2

65e minuut.
Wodarz is nu in balbezit. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu geeft een hoge lob. Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate haalt uit met een fantastische trap. De Pever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Wodarz met een sublieme pass. Maduro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maduro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maduro kan niet meer verder spelen. Boţan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bertolaia rent richting de bal. Bertolaia geeft een lange en hoge pass. López Ramos rent richting de bal. Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalezić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Red Team 76 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Vitan 60%, Red Team 76 40%.
Steaua Vitan - Red Team 76 1:3