Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Team 76 In Extremis
red 2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 20.6
very good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Benassi is nu in balbezit. Benassi geeft een hoge lob. Daar is Isar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalezić rent richting de bal. Kalezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 1:0

8e minuut.
Benassi geeft een hoge lob. Marina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Ramos met een sublieme pass. Kalezić rent richting de bal. Kalezić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klungelig pakt Sopârlă de bal. Furnea met een sublieme pass. Sopârlă met een sublieme pass. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Levinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek rent richting de bal. Pietrek probeert naar een medespeler te passen. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Benassi met de inworp. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu geeft een hoge lob. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 2:0

18e minuut.
Dumitraşcu speelt de bal door. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić passt de bal met de wreef. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 3:0

20e minuut.
Pietrek met een sublieme pass. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Kalezić heeft problemen om de bal te vangen. Kalezić schiet op doel. Boiangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra speelt de bal door. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu controleert de bal met de borst. Dumitraşcu geeft de bal voor. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Marina rent richting de bal. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu probeert naar een medespeler te passen. Kalezić rent richting de bal. Kalezić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 4:0

30e minuut.
Marina rent richting de bal. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu passt de bal in één keer door. López Ramos rent richting de bal. López Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
López Ramos is nu in balbezit. Baltariu onderschept slim de pass. Benassi is nu in balbezit. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 5:0

36e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă geeft een lange en hoge pass. Isar kopt de bal weg. Daar is López Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramos draait met de bal, schiet en ... Boiangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Dumitraşcu passt de bal met de wreef. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos passt de bal zonder na te denken. Kalezić rent richting de bal. Kalezić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baltariu met een sublieme pass. Dumitraşcu heeft problemen om de bal te vangen. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Isar geeft een hoge lob. Inworp. Sopârlă met de inworp. Kalezić rent richting de bal. Kalezić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sopârlă geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bărbulescu de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu speelt de bal door. Kalezić rent richting de bal. Kalezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Team 76 17%, In Extremis 83%.
Red Team 76 - In Extremis 6:0

47e minuut.
Menegardo kan de bal niet met de borst controleren. Menegardo passt de bal in één keer door. López Ramos probeert naar een medespeler te passen. Kalezić rent richting de bal. Kalezić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Boiangiu met een harde bal richting middenveld. Dumitraşcu speelt de bal door. Daar is Benassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benassi geeft de bal voor. Kalezić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Isar de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Sopârlă is nu in balbezit. Dorobanţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorobanţ krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pătra kan de bal niet met de borst controleren. Pietrek met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. López Ramos onderschept slim de pass. López Ramos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Dumitraşcu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butorović komt het veld opgelopen. Boiangiu met een harde bal richting middenveld. Pietrek heeft problemen om de bal te vangen. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrek passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
López Ramos passt de bal met de wreef. Kalezić heeft problemen om de bal te vangen. Kalezić passt de bal met de wreef. López Ramos rent richting de bal. López Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 7:0

63e minuut.
Butorović geeft de bal voor. Kalezić rent richting de bal. Kalezić speelt de bal door. López Ramos rent richting de bal. López Ramos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Sopârlă de bal. Sopârlă speelt de bal door. Menegardo speelt de bal door. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 8:0

66e minuut.
Butorović rent richting de bal. Butorović geeft een hoge lob. Kalezić is nu in balbezit. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boiangiu trapt de bal weg. Butorović rent richting de bal. Butorović geeft een lange en hoge pass. Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zamfir geeft de bal voor. Daar is Pietrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrek probeert naar een medespeler te passen. Kalezić rent richting de bal. Kalezić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
López Ramos passt de bal in één keer door. Benassi rent richting de bal. Benassi passt de bal zonder na te denken. Daar is Kalezić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalezić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 9:0

72e minuut.
Butorović rent richting de bal. Butorović passt de bal zonder na te denken. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 10:0

74e minuut.
Kalezić kopt de bal weg. Isar is nu in balbezit. Isar geeft de bal voor. Kalezić rent richting de bal. Kalezić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
López Ramos is nu in balbezit. López Ramos speelt de bal door. Levinder is nu in balbezit. Levinder heeft problemen om de bal te vangen. Levinder geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Daar is Kalezić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Butorović geeft de bal voor. Kalezić rent richting de bal. Kalezić geeft een lange en hoge pass. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - In Extremis 11:0

86e minuut.
Merişor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pătra de bal. Kalezić onderschept slim de pass. Kalezić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Pătra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butorović rent richting de bal. Butorović passt de bal met de wreef. Daar is López Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Team 76 15%, In Extremis 85%.
Red Team 76 - In Extremis 11:0